3 semne că te înşală şi 3 teste de infidelitate de la detectivi

semne ca te insala

semne ca te insala

Îndoiala poate fi uneori mai dureroasă decât adevărul, oricât de crud ar fi el. Aşadar, dacă ai vrea să-ţi supui iubitul unui test de infidelitate, înseamnă că încrederea în tine, în el şi în relaţia voastră s-a şubrezit. Ori, acest lucru, este covârşitor şi trebuie cumva reparat.

Vrei să pui punctul pe i şi să afli dacă iubitul te înşală sau nu? Caută răspunsul în semnele de infidelitate de mai jos. Aceste semne stau la baza muncii de teren a doi detectivi iscusiţi, cu mai bine de un deceniu de experienţă în domeniul infidelităţii.

Dacă ai curajul, află răspunsul la întrebarea: “Iubitul meu mă înşală?” chiar acum, chiar aici…

În cartea “180 Telltale Signs Mates Are Cheating and How to Catch Them”(180 de semne că partenerii de viaţă înşală şi cum să-i prinzi ), autorul Raymond B. Green, detectiv particular şi fost ofiţer de poliţie dezvăluie câteva comportamente aparent obişnuite ale unui partener de cuplu, dar care indică faptul că ar avea o posibilă aventură.

Trebuie să citeşti semnele dincolo de aspectul material, cum ar fi că nu mai ştii pe ce se duc banii lui sau că ai găsit fire de păr în maşina lui, semne uşor de combătut la o confruntare, şi să pătrunzi în psihologia unui bărbat infidel.

 

Iată semnele emoţionale care ascund o aventură, potrivit detectivului!

 

1. Iubitul tău e mai atent ca înainte la nevoile tale

Când începe o aventură, bărbatul se zbate între ciocan şi nicovală până când se obişnuieşte şi chiar îi place să umble cu două femei. Dar la început el va avea remuşcări faţă de partenera sa de viaţă neştiutoare. Aşa că o va trata subit mai bine, va face tot posibilul să-i intre în graţii, o va răsfăţa cu cadouri. Este, dacă vrei, luna de miere a infidelităţii iubitului tău. Dar perioada aceasta este trecătoare. Ce urmează?

2. Iubitul tău caută să se ia de tine din orice motiv

Iubitul te trădează şi s-a cam săturat să se simtă vinovat. Nu vrea să pună punct aventurii pentru că îi place, aşa că acum caută un motiv întemeiat să te înşele. Vrea ca tu să fii de vină pentru infidelitatea lui. Aşa că te scoate ţap ispăşitor din te-miri-ce motive.

Începe să-ţi reproşeze că arunci cu banii, deşi înainte te felicita pentru perechea de sandale proaspăt achiziţionată. Începe să te acuze că TU îl înşeli pe el, asta pentru că te-ai cam aranjat când ai plecat la muncă, deşi tu urmezi acelaşi ritual de înfrumuseţare. În orice caz, el e mai mereu ofticat pe tine şi caută să pară o victimă în relaţia cu tine, deşi tu nu faci nimic diferit. Eşti aceeaşi iubită, el s-a schimbat.

Dacă după aceste reproşuri absurde mai şi iese val-vârtej din casă, ştii unde se duce, nu?

Ei bine, aţi început să vă certaţi. Ce urmează?

3. Când vă certaţi, el aduce, senin, în discuţie despărţirea…

Să ne înţelegem, când ne certăm cu persoana iubită, dar n-avem un plan B, să vorbim cu seninătate despre despărţire nu e normal. Dacă iubitul tău spune că ar fi cazul să luaţi o pauză sau chiar să vă despărţiţi, e aproape sigur că are în braţele cui să se refugieze după ce pune punct relaţiei cu tine.

 

3 teste de infidelitate cu care îl prinzi că te înşală

 

Dacă iubitul tău se înscrie într-unul din semnele de mai sus, ar fi indicat să-l supui următoarelor trei teste de infidelitate!

1. Fă ceva drăguţ pentru el

În loc să fii arţăgoasă pentru că trăieşti cu impresia că te înşală, mai bine îl tratezi ca pe un prinţ şi vezi cum reacţionează. Gândeşte-te ce gest frumos i-ar merge iubitului tău la inimă. Serveşte-i micul dejun la pat, cumpără-i un gadget pe care şi-l doreşte sau fă-i o surpriză şi calcă-i cămăşile mototolite din şifonier. Ideea e să faci ceva doar pentru el, care implică un sacrificiu din partea ta. Dacă întrezăreşti în reacţia lui orice urmă de vinovăţie, deci se poartă ca şi cum nu e demn de gestul tău frumos, atunci poate chiar nu este!

2. Trezeşte-l în toiul nopţii

Dacă tu şi iubitul tău nu petreceţi fiecare noapte împreună şi nu ştii ce face în nopţile în care nu e cu tine, ar fi bine să vezi cât de buimac, confuz sau speriat este, atunci când îl trezeşti cu un sărut în toiul nopţii.

3. Întreabă-ţi prietenii dacă observă ceva diferit la voi doi, ca şi cuplu

Adesea, prietenii pot fi acei observatori obiectivi de care avem nevoie. Întreabă-ţi prietenii care vă ştiu bine cum sunteţi ca şi cuplu, dacă nu cumva observă unele modificări la felul în care interacţionaţi. În cazul în care şi ei ridică semne de alarmă, atunci ar fi bine să-ţi confrunţi iubitul.

 

Confruntarea: Citeşte-i infidelitatea în reacţii!

 

Dar cum îţi dai seama cât de sincer e iubitul tău când îl întrebi faţă în faţă dacă te înşală sau nu?

Detectivul Keith L. Walker, fondator şi director al “Discovery Services Private Investigations” îţi spune ce să ai în vedere atunci când îi pui această usturătoare întrebare.

Cum reacţionează un bărbat vinovat?

Vrea să afle cât ştii şi de unde ştii

El se gândeşte că poate are totuşi o portiţă de salvare, iar tu nu ştii nimic şi doar îl testezi. Aşa că va întreba ce te face să crezi una ca asta despre el.

Vrea să te facă să te simţi vinovată

Ca să scape de acuze va încerca să te facă să te simţi vinovată, ca şi cum tu eşti de vină că n-ai încredere în el. Indignat, nevoie mare, el te va întreba cum poţi crede aşa ceva despre el.

Cum reacţionează un bărbat nevinovat?

El spune din prima că NU te înşală. Nu se fereşte să răspundă direct la întrebare, fără victimizări şi melodrame. El e mai dispus să rămână calm şi să te liniştească cu răspunsuri la obiect. Totodată, este mai dispus să se justifice în faţa ta, pentru că ştie că e nevinovat şi n-are nimic de ascuns.

Bărbaţii infideli se enervează, devin defensivi şi nu vor să discute despre îndoielile partenerei de viaţă. În loc să-i arate că n-are motive reale de suspiciune, aceşti bărbaţi preferă să o facă să se simtă vinovată pentru că gândeşte asta.

Credit foto: sxc.hu

Trackbacks

  1. [...] Descoperă 3 semne că te înşală şi 3 teste de infidelitate de la detectivi! [...]

Speak Your Mind

*