4 vedete însărcinate şi superchic. Fură-le stilul vestimentar!

sienna miller haine de gravida

sienna miller haine de gravida

Pe măsură ce burtica începe să capete proporţii, femeile însărcinate îşi iau la revedere de la hăinuţele lor dragi şi se văd nevoite să aleagă mărimi xxl sau obiecte vestimentare destinate gravidelor. Nu-i tocmai o upgradare a garderobei… Află însă că poţi face mai plăcută trecerea de la hainele minuscule şi trendy la cele de gravidă, păstrându-ţi acel aer chic. Ia exemplul următoarelor vedete însărcinate, care ştiu să se îmbrace lejer şi cu bun gust pe măsură ce capătă proporţii.

1. Sienna Miller

Sienna Miller şi logodnicul ei, Tom Sturridge aşteaptă primul copil împreună şi au sărbătorit evenimentul cu o vacanţă romantică în Italia. Evident, Sienna a arătat cum nu se poate mai bine în postura de viitoare mămică. Ea adoră să îmbrace rochii care să-i pună în evidenţă burtica. Şi ca să nu aibă surprize neplăcute, ea accesorizează rochiţele mai scurte cu cordoane sau curele la baza burţii. În acest fel rochia nu se mai ridică sau umflă într-un mod inestetic.

sienna miller

sienna miller

Credit foto: growingyourbaby.com, justjared.com, zimbio.com

2. Megan Fox

Megan Fox şi Brian Austin Green n-au confirmat încă faptul că aşteaptă un copil. În primul trimestru de sarcină actriţa a purtat haine care să-i mascheze începutul de burtică, dar zvonurile legate de sarcină nu au contenit. Iată că ele s-au adeverit. La sfârşitul lunii iunie, Megan Fox şi-a etalat burtica fără reţineri în faţa paparazzilor pe o plajă din Hawaii, acolo unde ea şi soţul ei şi-au unit destinele în urmă cu doi ani. Pe plajă, Megan a optat pentru o fustă albă, lungă, care să-i mascheze exact atât cât trebuie. Burtica a strălucit nestingherită sub razele soarelui. În general, actriţa se îmbracă în colanţi şi bluze lejere şi încă nu şi-a luat rămas bun de la sandalele cu platformă şi pantofii cu toc.

megan fox

megan fox

Credit foto: megan-fox.com, justjared.com

3. Reese Witerspoon

Reese Witerspoon va fi mămică pentru a treia oară în vara acestui an şi ne demonstrează că sarcina îi prieşte. Actriţa străluceşte de fericire şi arată incredibil de bine. Ea se îmbracă comod, dar cochet, fiind adepta rochiilor largi, până la genunchi. Merită să-i urmezi exemplu, mai ales dacă ai adunat multe kilograme în timpul sarcinii.

reese witerspoon

reese witerspoon

Credit foto: growingyourbaby.com

4. Camila McConaughey

Camila şi Matthew McConaughey îşi doresc o familie numeroasă. Au deja doi copii şi îl aşteaptă pe al treilea. Aşadar, Camila e expertă în alegerea hainelor pentru gravide. În perioada sarcinii ea preferă să poarte numai haine lejere şi pantofi comozi.

Camila McConaughey

Camila McConaughey

Credit foto: starcasm.net, celebrity-gossip.net

Comments

  1. mom to be says:

    Ador stilul Siennei Miller, indiferent ca e gravida sau nu!

Speak Your Mind

*