5 produse cosmetice, ca să arăți perfect când dormi la iubitul tău

Sigur ai vrea să ai confortul de acasa, unde dulăpiorul din baie e plin ochi cu produse cosmetice care mai de care, dar când dormi acasă la iubitul tău trebuie să te limitezi la spațiul pe care ti-l oferă o geantă.

Oricât de maxi ar fi geanta, tot o să te iei cu mâinile de cap și-o să-ți spui că n-ai loc pentru fond de ten, ruj, pudră, demachiant, crema hidratanta etc. Lista pe care ti-o propun contine produse magice cu efect “n in 1″ care te vor face să strălucești pe terenul necucerit încă :P Plus că nu-ți ocupă mult spațiu. Poți opta pentru o geanta de dimensiuni medii, chiar.

BB Cream

După cum te așteptai BB Cream-ul e cap de lista. Ti-l propun pe cel de la L’oreal, Nude Magique, care are o tehnologie cu micro-pigmeți ce se se adaptează în contact cu tenul. Astfel, crema uniformizează nuanța naturală a tenului tău, ascunde bine imperfecțiunile și are un efect iluminator incredibil.Plus că hidratează, deci e un produs multifincțional foarte bun.

Balsam de buze și rimel

… rămân singurele produse de machiaj pe care e cazul să le adaugi arsenalului de înfrumusețare în “dimineața de după”. Oricum, iubitul tău sigur preferă să-ți surprindă frumusețea naturală când vă serviți cafeaua, nu să deslușească ițele unui machiajul elaborat. Eu rămân fidelă basamului de buze de la Nivea, Pink Guava, din gama Fruity Shine. Îmi place cum hidratează și că intensifică nuanța naturală a buzelor cu un roz discret. Cât despre rimel, cele de la Maybelline nu m-au dezamăgit până acum.

produse cosmetice

Lotiune 3 in 1

Lotiunea micelară Vichy Purete Thermale sigur te va ajuta când dormi la iubitul tău pentru că are un efect 3 în 1: demachiază, curăță în profunzime și calmează tenul dintr-o singură aplicare.

Lama de ras sau crema depilatoare cu efect rapid

În cazul în care ai uitat complet de epilat și ai ceva fire crescute, rezolvi problema rapid ori cu lama de ras ori cu o cremă depilatoare cu efect rapid, cum e cea de la Farmec, care elimină firele de păr nedorite în numai 3 minute.

Credit foto: lorealparis.ro, nivea.ro, vichy.ro

Speak Your Mind

*