6 semne ca e obsedat de sex şi nu te iubeşte

semne ca e obsedat de sex

semne ca e obsedat de sex

La primele intalniri, atracţia fizică este exuberantă şi te face să simţi ca prinzi aripi. Te bucuri din plin de atâta tensiune sexuală, ce-ţi abunda trupul şţi mintea. Îi rosteşti numele şi simţi un ghiont în stomac, până să ajungi la întâlnire palmele-ţi sunt deja transpirate… îţi sună cunoscut? E magic începutul oricărei relaţii, datorită chimiei ce se crează între voi. Ulterior chimia se estompează pe fondul apariţiei unor sentimente mai puternice. Numai că aici nu toţi partenerii de cuplu se sincronizează. Unii vor evolua la stagiul de “Vreau sa-mi petrec restul vieţii cu tine”, în timp ce alţii rămân la stagiul de “Abia aştept să facem sex diseară.”

Unde crezi ca se situează iubitul tău? Din păcate, în timp ce tu îţi imaginezi un viitor cu el, partenerul tău se prea poate să nu vadă dincolo de curbele trupului tău. Descoperă semnele ce te anunţă că ţi-ai pus inima pe tavă, dar iubitul tău vrea să consume doar plăcere carnală.

1. În a 3-a zi fără sex, este arţăgos şi caută de ceartă

Un obsedat de sex nu poate sta fără “drog” mai mult de 2 zile. În a treia intră deja în sevraj. Ce-ar fi să nu-l inviţi la tine azi, iar mâine să dormi la el, dar fără să te dezbraci… Dacă poimâine se ia de tine din motive stupide şi se poartă ca un căţeluş părăsit, să ştii că îţi poartă pică pentru că l-ai lăsat pe tuşă.

2. Te încurajează să fii cât mai sexy în club

Dacă te-ar iubi cu adevărat, ar vrea ca tu să te respecţi pe tine în primul rând, deci să n-arăţi chiar totul, tuturor. În cazul în care eşti indecent de sexz, iar el se mândreşte cu tine în faţa tovarăşilor, nu eşti pentru el decât un trofeu.

3. Sexul înseamnă pentru el o serie lungă şi istovitoare de experimente

Nici bine nu ţi-a reperat zonele erogene, că el deja vrea să o faceţi în public sau să încercaţi nu ştiu câte poziţii sexuale. Dacă vine cu propuneri demne de filme porno, însemnă că sexul clasic îl cam plictiseşte. Ei bine, dacă el chiar ar fi topit după tine, crede-mă că i-ar fi suficient să te atingă, să te ia pe sus şi să faceţi totul cât mai spontan.

4. Nu-şi poate lua mâinile de pe tine… în public

E în regulă să te atingă indecent, dar doar dacă şi ţie îţi face plăcere şi o face într-un mod intrigant, cum ar fi când sunteţi într-un colţ mai întunecat, nu la coadă la supermarket. Dacă tu îi spui să o lase mai moale cu astfel de gesturi, iar el tot continuă să te pipăie în public, însemnă că iubitul tău are mintea unui puşti de 15 ani, care şi-a făcut prima oară o prietenă.

5. Când îi spui că n-ai chef de sex, el insistă şi insistă

Scena poate să semene foarte bine cu cea a unui băieţel în faţa vitrinei cu jucării care plânge că vrea înăuntrul magazinului. Numai că cel de lângă tine e bărbat în toată firea şi dacă n-ar fi obsedat de sex, ar putea să-şi pună şi el pofta în cui, fără atâtea fiţe.

6. Se plânge des că are dureri… intime

Ok, am prins apropoul. Sărăcuţul de el vrea de fapt să spună că nu e un obsedat, de vină e natura care l-a înzestrat cu un libido de mari proporţii şi un aparat reproducător care nu rezistă la “supraîncărcare”. Nu pica în plasă. Dacă bărbatul din faţa ta se plânge că-l dor bijuteriile de la atâta stat pe uscat, pune-l să facă un duş călduţ. E la fel de eficient, susţin sexologii. Dacă se îmbufnează, nu durerea-i problema, ci obsesia lui pentru sex.

Credit foto: sxc.hu

Speak Your Mind

*