6 vedete din România însărcinate care urmează să nască în 2014

Dana Rogoz va avea un băiețel!

Dana Rogoz va avea un băiețel!

La sfârșit de an numărăm burticile, pentru că tot mai multe vedete autohtone anunță fericite că minunea s-a produs și că urmează să-și întregească familia cu apariția pe lume a primului prunc… Superb! În anul 2014, șase vedete din România vor afla ce înseamnă să-și strângă la piept propriul copil și vor da lumina reflectoarelor pe lumina din zâmbetul acestuia. Noi le ținem pumnii să intre cu dreptul în rolul de mămică!

 

Misha

Misha a făcut parte din proiectul muzical al lui DJ Sava până în această vară, hitul “Tenerife” aducându-i recunoașterea artistică și o mulțime de fani. Iubita lui Connect-R s-a retras devreme de pe scena, încă de la începtul celui de-al doilea trimestru de sarcină, din cauza stărilor de rău. Cântăreața va reveni pe scenă alături de DJ Sava destul de repede, dar nu mai devreme de luna februarie a anului viitor când urmează să aducă pe lume primul copil.

Anca Lungu

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 se află în primul trimestru de sarcină, burtica ei nefiind încă vizibilă. Lungu a făcut publică vestea în urmă cu câteva zile, la Târgul Brazilor de Crăciun, unde a participat cu o creație inedită, un brad confecționat din 504 suzete, care sprijină campania “Salvați Copiii” în strângerea de fonduri pentru copiii născuți prematur. “Una dintre aceste suzete simbolizează și viitorul nostru copil” a spus Anca Lungu, dând astfel vestea cea mare, potrivit Antena 1.

anca lungu

Celia

Însărcinată în patru luni, frumoasa cântăreață își ține fanii la curent pe contul ei de Facebook în legătura cu sarcina. Ea a postat mai multe fotografii cu burtica rotunjoară, de unde putem trage concluzia că e o graviduță foarte sexy, mândră de formele sale. Cea mai recentă imagine îi înfățișează pe Celia și soțul ei la plajă în Australia, acolo unde cântăreața urmează să și nască.

celia

Carmen Brumă

Prezentatoarea TV este însărcinată în cinci luni și urmează să nască un băiețel, potrivit intuiției sale de viitoare mămică. Data probabilă a nașterii este 10 mai 2014. Și-ar dori să nască natural chiar de ziua ei, care este cu o zi mai devreme, pe 9 mai și spune că nu o sperie deloc acumularea kilogramelor în plus, pentru că aici ea deține controlul. Mai degrabă, este preocupată de sănătatea copilului, motiv pentru care este și mai atentă în legătură cu ceea ce mănâncă.

Atât Brumă, cât și Mircea Badea, viitorul tătic, au distribuit pe Facebook o imagine cu burtica viitoarei mămici, împărtășind astfel bucuria cu restul fanilor, care de ani de zile îi încurajează să facă acest pas.

burta carmen bruma

Dana Rogoz

La sfârșitul lunii februarie, Dana Rogoz va deveni fericita mămică a unui băiețel. Momentan pășește cu pași repezi în cel de-al treilea trimestru de sarcină, dar fără să o arate. Silueta ei nu s-a schimbat prea mult. De altfel, actrița n-a luat decât 5 kilograme în sarcină, datorate cel mai probabil fătului. În rest, Dana spune că nu s-a abținut de la niciun fel de mâncare, dar are norocul unui metabolism bun, potrivit Acasa TV.

dana rogoz

Alexandra Timofte

Actrița pe care o urmăriți în fiecare miercuri la ProTV, în Serviciul Român de Comedie, este însărcinată în aproape cinci luni și declară că a avut până acum o sarcina foarte ușoară, fără grețuri și amețeli. Noi îi dorim o naștere asemenea!

Credit foto: Facebook

Speak Your Mind

*