Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat! DAR vor rămâne împreună?

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat la botezul fiicei lui Pepe!

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat la botezul fiicei lui Pepe!

După un divorţ tumultuos şi o serie de împăcări fugitive, se pare că lupta de orgolii dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu a luat sfârşit, astfel că avem şansa ca următorul botez cu cântec să fie chiar al lor! Duminică seară, la botezul fiicei lui Pepe, invitaţi au fost Adelina şi Liviu. Cei doi au venit separat si neînsoţiţi şi ghici cum au plecat? Împreună!

Potrivit wowbiz.ro, cei doi au dansat şi s-au sărutat toată noaptea, au stat la aceeasi masă şi au depănat amintiri de pe vremea când erau căsătoriţi. N-au lipsit nici dedicaţiile muzicale şi declaraţiile de dragoste. Adelina a urcat pe scenă şi i-a dedicat melodia “Nothing’s Gonna Change My Love For You” fostului ei soţ, melodie pe care au dansat la nunta lor, în anul 2009. El în schimb i-a cântat, în mod sugestiv, refrenul “Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

Iar la final, au plecat braţ la braţ, cu zâmbete largi pe faţă, nu înainte ca Liviu să declare solemn că Adelina este “fosta şi viitoarea mea soţie”.

Ce să mai? Cei doi par mai fericiţi ca niciodată! Dar o fi o fericire de moment sau există şansa să-i vedem din nou în faţa Stării Civile şi, de ce nu, în postura de părinţi? În martie 2010 au divorţat, după numai un an de căsnicie, iar de atunci s-au schimbat multe în vieţile lor. Toate aceste schimbări i-au adus însă în acelaşi loc, unul în faţa celuilalt, declarându-şi iubirea. Iar de data aceasta pare că sunt pregătiţi să se iubească o eternitate! De ce?

Iată 5 motive pentru care Adelina şi Liviu vor rămâne împreună!

Sentimentele au fost mereu acolo…

Amandoi şi-au declarat iubirea unul pentru celălalt în repetate rânduri, chiar dacă erau despărţiţi. Există o dragoste ce arde puternic între cei doi, dragoste care nu s-a stins nici chiar în momente de cumpănă. Aşa că ea le dă forţa să lupte pentru un viitor în doi.

S-au maturizat şi s-au detaşat de trecut

Motivele ce au dus la divorţ n-are sens să le reamintim. Ce contează e că trecerea timpului acţionează ca un bandaj care vindecă. Odată cu trecerea timpului, cei doi s-au maturizat şi au ajuns să vadă relaţia lor dintr-un alt unghi, unul mai detaşat. Plus că având relaţii şi cu alte persoane, cât timp au fost despărţiţi, au putut să compare şi să aprecieze şi mai mult ceea ce au pierdut.

Adelina a ieşit din umbra lui Liviu

La vremea divorţului, despre Liviu Vârciu se spunea că e foarte gelos şi că n-a suportat să vadă pictoriale sexy ale Adelinei. El ar fi fost nemulţumit de încercarea ei de a se lansa în showbiz şi i-ar fi reproşat că nu va reuşi niciodată să o facă fără să poarte numele de Vârciu. Adelina i-a demonstrat contrariul cu vârf şi-ndesat. Poate că aveau nevoie de această pauză, care să-i permită ei să avanseze profesional şi să devină independentă. Dintr-o astfel de postură, de femeie puternică, sigur că altfel stau lucrurile. Acum sunt amandoi pe picior de egalitate, iar respectul reciproc dintre ei îi ajută să se aprecieze aşa cum trebuie.

Adelina şi Liviu au succes în plan profesional

Nici Liviu nu se lasă mai prejos, el are în prezent o carieră de succes în televiziune, fiind prezentatorul emisiunii “Roata norocului” la Kanal D. Aşadar, e coleg de platou cu Adelina, care prezintă emisiunea D Paparazzi, la acelaşi post TV. Cei doi au acum multe în comun în plan profesional şi se bucură de succes. Orice probleme de ordin financiar ar fi avut în trecut, acum sigur s-au dizolvat.

Amândoi îşi doresc un copil

La botezul Mariei, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu au făcut câteva apropouri jurnalistilor cu privire la conceperea unui copil. “În curând va trebui să fac şi eu asta”, a răspuns Adelina întrebărilor jurnaliştilor, curioşi să afle dacă vrea un moştenitor, relatează libertatea.ro. Liviu Vârciu nu s-a lăsat mai prejos şi a completat: “Dacă insistă la mine şi îmi cere treaba asta, nu pot să o refuz…” În cadrul petrecerii, Liviu a luat microfonul şi a ţinut să precizeze în faţa celor 200 de invitaţi: “În aseara asta voi fi cu tine şi dacă ai noroc să fii la ovulaţie, asta este..” Iar la plecare, intervievat de jurnaliştii Wowbiz, Liviu a declarat “Ea e superba mea soţie şi mi-a promis că imi face un copil”, iar Adelina a confirmat cu zambetul pe buze: “Da! Adjudecat!”

Arată atât de superb împreună, încât le dorim să rămâne mereu aşa, îndrăgostiţi şi fericiţi!

Credit foto: Facebook

Speak Your Mind

*