Andreea Esca, pe Facebook: “Soţul meu spune că sunt mereu pe gustul lui…”

La sfârşitul lunii august, Andreea Esca va sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani. Gândul că va schimba prefixul trezeşte, însă, în sufletul vedetei TV sentimente de nelinişte, pe care le face cunoscute pe pagina sa de Facebook.

Ştirista a postat pe reţeaua de socializare un amplu mesaj în care spune că vârsta a început să o preocupe, deşi soţul şi copiii o asigură că în ochii lor nu a îmbătrânit. Mai mult, vedeta TV descrie ritualurile de înfrumuseţare pe care le face pentru a se simţi bine în pielea ei, ritualuri care, în urmă cu un deceniu, îi trezeau ori dezgustul, ori amuzamentul.

Iată mesajul pe care ştirista îl împărtăşeşte fanilor de pe Facebook, însoţit de o imagine cu o Andreea Esca altfel decât cea pe care o ştim de la TV: sexy şi misterioasă!

andreea esca pe facebook

andreea esca pe facebook

“La sfârşitul lunii august (n.r 29 august) voi împlini 40 de ani sau, cum mi-a zis un prieten, voi intra în gaşca celor cu prefixul României, +(40)… Nu ştiu exact cum mă simt. Am zile în care mă panichez şi mi se pare că s-a terminat viaţa adevărată şi am multe alte zile în care habar n-am câţi ani fac şi oricum nu mi se pare că asta ar avea vreo importanţă.
[...]

Copiii mei sunt atât de drăguţi încât declară că ei nu cred că am aşa de mulţi ani, lor li se pare că am mult mai puţini, iar soţul meu spune că sunt mereu pe gustul lui…

Adevărul este că, spre deosebire de ziua în care am împlinit 30 de ani, când chiar nu-mi păsa deloc de vârstă, acum mă preocupă. Întotdeauna am făcut sport, dar acum, dacă lipsesc într-o zi, mă simt vinovată, am urât cremele şi acum trebuie să le folosesc, nu mă uitam niciodată în oglindă când ieşeam din casă, acum mă uit câteva minute, am făcut haz de doamnele abonate la saloanele de îngrijire corporală şi acum trec şi eu pe acolo. Apoi trebuie să mă gândesc cum să mă îmbrac, cum să mă machiez şi cum să mă comport ca să fiu eu însămi, dar să nu par ridicolă. Asta e cel mai greu.”

Foto: Facebook

Speak Your Mind

*