Carmen Brumă și Mircea Badea vor avea un copil

Carmen Bruma si Mircea Badea, in vacanta, in Croatia

Carmen Bruma si Mircea Badea, in vacanta, in Croatia

Așteptarea a luat sfârșit, iar știrea bombă este aaaproape oficială: Carmen Brumă și Mircea Badea vor deveni părinți, cel mai probabil, în luna iunie a anului viitor. Cele două vedete TV, care sunt împreună de 12 ani și despre care se zvonește că s-ar fi căsătorit în secret, au primit vestea că așteaptă un copil în urmă cu câteva zile, confirmă surse bine informate, citate de publicația www.ziarulring.ro.

Atât Brumă, cât și Badea sunt foarte fericiți cu statutul de viitori părinți și fac controale regulate la o clinică de specialitate renumită, aflată în zona de nord a Capitalei. Sursele Ring spun că de fiecare dată când se duc la control cei doi îşi iau toate măsurile de precauţie ca să nu fie recunoscuţi. “Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor”. Sarcina a fost obținută pe cale naturală, mai afirmă sursele citate.

Contactată de ziarul Ring, Carmen Brumă a declarat: “Nu am un răspuns pentru această întrebare. Când va fi cazul, se va vedea. Nu am cum să ascund asta.”

Așadar, în câteva săptămâni vom știi cu siguranță adevărul, dar până atunci vă las pe voi să spuneți: credeți că li se potrivește rolul de părinte în momentul de față?

Credit foto: Facebook

Speak Your Mind

*