Ce diete ţin vedetele după naştere? Iată ce pofte au avut şi cum au slăbit!

victoria beckham dieta dupa nastere

victoria beckham dieta dupa nastere

Vedetele nu ezită să povestească despre poftele lor culinare din timpul sarcinii, ţinând să precizeze că nu se abţin de la nimic din ce poftesc în cele nouă luni de graviditate. “În sarcină, îmi permit să ma răsfăţ şi să-mi fac toate poftele!”,  pare a fi motto-ul tuturor vedetelor însărcinate. Iar în acel moment noi, graviduţele “de rând”, zâmbim şi ne zicem că până şi vedetele sunt oameni supuşi greşelii. Aşa cădem pradă tentaţiilor culinare, sperând că după naştere surplusul de kilograme se va dizolva.

Foaia se schimbă, însă, după naştere. Vedetele se laudă cu zeci de kilograme date jos în mai puţin de trei luni, afişând în public silueta de altădată şi făcându-ne pe noi, proaspetele mămici, să suspinăm dezamăgite că n-am atins aceeaşi performanţă.

Care să fie secretul vedetelor ce reuşesc să se lepede aşa rapid de kilogramele luate în timpul sarcinii? Iată 3 exemple de mămici vedetă şi 3 moduri diferite în care au slăbit!

Victoria Beckham

victoria beckham dupa nastere

victoria beckham dupa nastere

Pofte în timpul sarcinii – somon afumat

Cu pofte atât de sănătoase, Posh Spice n-a câştigat multe kilograme în timpul celor patru sarcini. Soţul ei, David Beckham spune că “n-a luat mult în greutate. A avut doar o burtică rotunjoară şi drăguţă” În timpul ultimei sarcini, Victoria a avut un surplus de 9 kilograme, pe care le-a dat repede jos.

Dietă după naştere – dieta celor cinci gustări cât pumnul

Chiar dacă nu s-a îngrăşat prea tare în postura de graviduţă, este imposibil ca o femeie cu 4 sarcini la activ, ce se apropie vertiginos de vârsta de 40 de ani, să mai spere la un abdomen plat, nu? Şi totuşi, Victoria Beckham a ajuns să  arate din nou suplă şi tonifiată, după ce a dat naştere celui de-al patrulea copil în luna iulie a anului trecut. Astăzi Victoria Beckham se plimbă agale cu fetiţa ei, Harper în braţe, arătând excelent. Cum a reuşit?

Surse din anturajul său dezvăluie că la doar 5 zile după ce a dat naştere fetiţei, Victoria Beckham a început o dietă strictă, care se bazează pe 5 porţii de mâncare ce încap într-un pumn, consumate într-o zi. Porţiile trebuie să fie bogate în proteine şi acompaniate de câteva legume verzi, dar şi de multă apă. Singurele gustări dintre “mese” pe care Victoria şi le-a  permis în acest regim au constat în nuci, fructe goji şi fructe de pădure.

Sarah Jessica Parker

sarah jessica parker dupa nastere

sarah jessica parker dupa nastere

Pofte în timpul sarcinii – mâncarea de tip fast food

Sarah Jessica Parker a dat naştere unui băieţel în urmă cu 10 ani. Pe atunci, recunoştea că i-a fost greu să se abţină de la mâncarea de tip fast food, fiind mereu dornică să o consume. Mai rău, actriţa spune că pofta a însoţit-o şi după naştere!

Dietă după naştere – alăptatul şi exerciţiile yoga postnatale

Actriţa atrage atenţia că procesul de slăbire trebuie să fie unul natural, fără excese şi stres. “Alăpatul ajută enorm, la fel şi exerciţiile yoga postnatale. Şi fratele meu, care e antrenor de fitness, a lucrat cu mine.”

Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow dupa nastere

gwyneth paltrow dupa nastere

Pofte în timpul sarcinii – pizza şi mâncare mexicană

Din nefericire, actriţa a descoperit pe parcursul sarcinii, că trebuie să-şi controleze poftele, deoarece mâncarea mexicană nu e la mare căutare în Londra, iar porţiile de pizza sunt prea mici!

Dietă după naştere – mult sport şi o burtieră postnatală

Actriţa susţine că poţi mânca ce doreşti şi după naştere, atât timp cât petreci suficient timp în sala de sport şi nu uiţi să porţi o centură elastică postnatală, care să-ţi susţină cum trebuie muşchii abdominali.

Credit foto: Facebook

Speak Your Mind

*