Ce poziţii sexuale preferă 3 actriţe de la Hollywood

zoe saldana, jane fonda, gwyneth paltrow

zoe saldana, jane fonda, gwyneth paltrow

Zoe Saldana, Gwyneth Paltrow şi Jane Fonda au fost descusute într-un interviu incendiar, în cadrul emisiunii “The Conversation”, moderată de Amanda de Cadenet şi produsă de nimeni alta decât Demi Moore, potrivit dailymail.co.uk.

Şi cum producătorii emisiunii şi-au dorit un salt fulminant în audienţe, iată că am avut ocazia să urmărim câteva vedete, seriose, de altfel, cum dezvăluie intimităţi picante despre ce le place în dormitor.

Să începem cu Zoe Saldana (33 ani), care s-a despărţit, recent, de actorul Bradley Cooper.  “Îmi place poziţia misionarului, dar şi să stau în genunchi. Ador să fiu eu deasupra, îmi place doggy-style sau să stau în picioare.” Întrebarea era “Care este poziţia (la singular) ta de sex preferată?”, dar se pare că Zoe nu se poate decide. Cu un asemenea apetit, mă întreb care o fi fost motivul despărţirii de Bradley. Votat în anul 2011 cel mai sexy bărbat în viaţă de către cititorii revistei People, să fie actorul doar un ambalaj frumos cu prestaţii memorabile doar pe platourile de filmare?

Dar să trecem mai departe, la actriţa Gwyneth Paltrow (39 ani), care n-a dat prea mult din casă. Vizibil surprinsă de întrebarea moderatoarea, Paltrow s-a fâstâcit puţin, precizând că e totuşi o mămică şi că mama ei va urmări interviul… Daar a lăsat să-i scape că ar putea face sex în orice poziţie fără reţineri.

Cireaşa de pe tort în cadrul emisiunii este interviul cu magnifica, Jane Fonda, care, la cei 74 de ani, să nu crezi că a abandonat orice activitate sexuală. Deşi recunoaşte că unele poziţii de sex i se par acum uşor incomode, Fonda spune că “sunt destul de flexibilă şi pot să îngenunchiez. Îmi place ori să stau pe spate, ori în şezut pe o canapea, cu partenerul venind deasupra mea.”

Ce părere ai despre răspunsurile divelor? Tu cum ai reacţiona în faţa unei întrebări atât de intime?

Speak Your Mind

*