Ce vor bărbaţii în pat? 10 declaraţii incitante!

Am descusut de secrete 10 bărbaţi care au răspuns sincer şi direct la întrebarea “Ce vrei de la o femeie în pat?”. Răspunsurile lor poate că-ţi confirmă bănuielile sau, dimpotrivă, te vor lua prin surprindere. Oricum ar fi, e bine să afli ce-şi doresc bărbaţii, căci unii dntre ei au recunosc că n-au avut tragerea de inimă să-i spună şi partenerei de cuplu ce au declarat ei mai jos. Aşadar, dacă ai un iubit care nu ţi-a dat detalii despre ce-şi doreşte în pat, iată câteva indicii despre lucrurile pe care visează să i le faci!

“Ştii tu vorba aceea: doamnă în societate, gospodină în casă şi … în pat? Eu asta vreau, o femeie lipsită de orice inhibiţie, cu care pot să mă desfăşor fără să mă considere vreun pervers!” – Ovidiu, 32 ani.

“Nu mi-a plăcut niciodată sexul din prima seară pentru că eram amandoi foarte stangaci si cu emotii. Imi place sa ajungem la etapa aia in care e si putina dragoste la mijloc. Cand nu doar facem sex, ci suntem intimi unul cu celalalt. Atunci eu simt totul la intensitate maximă si cred că şi ea.” – Radu, 26 ani.

“Nu vreau să par pretenţios, dar ca să nu înşel am nevoie de o iubită versatilă. Azi să-mi vorbească obcen, să mă trateze ca pe sclavul ei, iar mâine o văd că are chef de o cină romantică urmată de ceva la fel de romantic şi select” – Alex, 24 ani.

“În ultima vreme am întâlnit o femeie care m-a dat pe spate pentru că ştie ce să facă cu mâinile şi nu numai… Până acum aş fi zis că-i suficient să-mi spună că vrea s-o facem, dar acum îmi dau seama că femeia aceasta cu telente ascunse în pat mă înnebuneşte” – Andrei 29 ani.

“Recunosc că-s fan filme porno. Care bărbat nu e? Dacă reuşeşte să facă măcar o parte din ce văd acolo, sunt satisfăcut. Adică să aibă o condiţie fizică bunicică, să ştie câteva poziţii sexuale şi să mă lase să o domin.” – Filip 26 ani.

“Mie îmi place când iubita mea pregăteşte un preludiu mişto. Nu ma dau eu în vânt după lenjeria ei sexy, sincer, aş da-o jos în secunda doi, dar mă incită s-o văd cum încearcă să mă impresioneze” – Costin, 25 ani.

“Ce vreau eu în pat? Păi, dacă, să zicem, e dispusă să înceapă cu un sex oral, e suficient. Mă ocup eu de restul.” – Laur, 24 ani.

“Pentru mine satisfacţia maximă în pat e să o văd pe ea că e în extaz. Nu vreau să facă ceva anume. Vreau doar să facă sex din plăcere şi să arate asta. Să geamă, să vorbească murdar, să se mişte… Iar orgasmul e cireaşa de pe tort.” – Daniel, 25 de ani.

“Când eşti într-o relaţie de lungă durată, trebuie să pui şi mintea la contribuţie, să pui în practică unele fantezii. Cred că pe termen lung aş vrea o femeie care să aibă multă imaginaţie la capitolul ăsta, ca să nu ne plictisim.” – Bogdan, 28 ani.

“O să încep cu ce nu vreau în pat, o mironosiţă. Vreau o tipă dezinhibată care să-mi accepte fanteziile. Să nu-i fie teamă să experimenteze în public, de exemplu. Îmi place să risc şi am nevoie de o parteneră cu tupeu.”, Paul 29 ani.

 

Speak Your Mind

*