Cum faci relația cu EL să dureze toată viața, în funcție de zodia lui

În ziua de azi, multe relații vin la pachet cu un termen de expirare foarte scurt, care nu face decât să ne zdruncine încrederea că mai există suflete pereche unite de o dragoste invincibilă. Chiar și cupluri cu vechime ajung să se destrame la un moment dat, făcându-ne să ne întrebăm oare ce soartă va avea relația noastră cu partenerul de cuplu. Deseori, rupturile nu sunt bruște, relația se degradează încet, dar sigur. Cum putem stopa acest fenomen distructiv? Ține cont de așteptările și dorințele partenerului tău pe termen lung, în funcție de zodia lui, ca să fii sigură că iubirea ce ți-o poartă nu se va stinge niciodată.

Berbec

Bărbatul Berbec își dorește să aibă o relație lipsită de constrângeri, așa că permite-i să părăsească cuibul conjugal pentru ieșiri cu băieții la pescuit. Va aprecia că-i dai mână liberă și că ai încredere în el. Mai apoi, află că își dorește să-i tolerezi pe cât posibil gesturile impulsive ce-l caracterizează, pentru că de cele mai multe ori își dă seama și singur că a greșit, însă e prea orgolios să recunoască. Nu-l agasa cu reproșuri și-ți va fi recunoscător că poți trece repede peste nemulțumiri. Nu uita să-l surprinzi pe cât posibil cu scenarii spontane, pentru că astfel va fi mereu interesat să se afle în compania ta.

Taur

Bărbatul Taur visează la relația cu o femeie grijulie, care să-l răsfețe în fiecare zi. Fii genul de iubită care-i spune ce fel de cravată i se potrivește la cămașă, dacă vrei să-i faci inima să tresalte. Dacă știi sp gătești, i-ai intrat deja pe sub piele. Îi plac femeile calme, așa că evită pe cât posibil să ridici tonul sau să recurgi la gesturi dramatice. Niciodată să nu-l ameninți că pleci, pentru că el s-ar putea să-ți deschidă ușa. El are nevoie de stabilitate, așa că fii mereu alături de el, chiar și la greu. Nu în ultimul rând, renunță la orgoliu, pentru că ai de-a face cu cel mai încăpățânat semn zodiacal așa că vei fi nevoită uneori să “zici ca el”, de dragul relației voastre.

Gemeni

Pentru bărbatul Gemeni, o relație pentru toată viața este ceva de neconceput. I se pare aproape imposibil să reziste atâta timp lângă aceeași persoană, însă tu îi poți demonstra contrariul, dacă ții cont de câteva lucruri. Vorbește deschis cu el, pentru că răspunsurile monosilabice îl scot din sărite. Ieșiți în grupuri mari de prieteni, pentru că adoră să socializeze. În același timp, asigură-te că îi oferi și multe clipe intense alături de tine. Pentru el e important să simtă emoții intense când se află doar în prezența ta. Mizează pe acele aspecte care vă unesc, încearcă să empatizezi cât mai mult cu el și să-i lași impresia că îl înțelegi în totalitate. Are nevoie de o relație foarte emoțională în viața lui.

Rac

Dacă ai o relație cu un bărbat în zodia Rac, nu trebuie să te dai peste cap pentru a-l ține lângă tine. El este genul care se implică foarte tare încă de la început și nu renunță când lucrurile devin mai dificile. Dar totuși, ca să te asiguri că va fi mereu fericit lângă tine, ar fi bine să ai grijă de el, deci să fii atentă la vorbele rostite la nervi, dar și la gesturile de tandrețe pe care n-ar fi bine să uiți să i le oferi nici când ești stresată și lispită de chef. Pentru el cea mai mare fericire e să te vadă pe tine fericită, așa că de starea ta de spirit depind multe. O femeie cu o fire optimistă și drăgăstoasă, sigur îl mențin îndrăgostit toată viața.

Leu

Relația cu bărbatul din zodia Leu este sigur, una foarte romantică, desprinsă din filme. Leul adoră să-și răsfețe iubita, dar vrea să fie tratat la fel. Așa că cea mai mare greșeală pe care o poți comite este să-l ignori sau, mai rău, să-l critici. Un astfel de tratament îl rănește și-l îndepărtează. La polul opus, dacă ai grijă să-i gâdili ocazional orgoliul, făcându-l să se simtă acel bărbat special din viața ta, el se va strădui să se ridice la înălțimea așteptărilor tale.

Fecioară

Bărbatul Fecioară te-a ales tocmai pe tine? Înseamnă că, în mare parte, te consideră perfectă. Altfel nu și-ar pierde timpul cu tine. Desigur, nu ți-o va spune clar și răspicat. Poate tocmai de aceea citești acest articol, pentru că simți că niciodată nu-l mulțumești. Într-adevăr, bărbatul Fecioară este idealist în dragoste și poate părea pentru noi, restul, foarte pretențios. Ceea ce trebuie să realizezi este că el te apreciază așa cum ești, doar că mereu e loc de mai bine, gândește el. Încearcă să faci mereu ce simți și să-i explici care este viziunea ta, nu are rost să te stresezi în plus. Un aspect demn de luat în seamă e că și bărbatul Fecioară încearcă să fie mereu cea mai bună versiune a sa, făcând adesea ce trebuie, nu ce vrea. Descoperă-i plăcerile cele mai ascunse și asigură-l că merită toate lucrurile frumoase pe care i le oferi.

Balanță

Bărbatul Balanță este îndrăgostit de ideea de iubire, așa că de-a lungul vieții vor fi scurte perioadele de singurătate. El este precum un fluturaș care zboară dinfloare în floare. Are mereu cele mai bune intenții, este atent și grijuliu și te face să te simți precum o prințesă. Dar cum faci să dureze magia o viață întreagă? Ar fi bine să-ți pui imaginația la treabă și să fii cât mai jucăușă în prezența lui. Lasă-l să-și petreacă timpul cu prietenii, căci adoră să socializeze și nu suportă să fie îngrădit. Oferă-i libertate și caută să-l ademenești lângă tine cu vorbe dulci și idei inedite.

Scorpion

Iubirea bărbatului născut în zodia Scorpion este atât de intensă, încât te-ar putea speria la un moment dat. În relația cu el nu există jumătăți de măsură, tu trebuie să pari ca o carte deschisă, gata să-i dezvălui totul despre tine și să-i oferi toată atenția ta. Ocazional te va domina și îți vei simți libertatea amenințată. Negociază cu grijă în astfel de momente, căci Scorpionul, odată rănit, cu greu va reveni la sentimente mai bune. Ai grijă să-l incluzi în momentele importante din viața ta și să nu-i ascunzi nimic. Are talentul să descopere orice minciună și nu iartă ușor. Totodată, atracția sexuală efoarte importantă pentru el, așa că nu te feri să-i arăți cât de tare îl dorești.

Săgetător

Ca să fii mereu în grațiile bărbatului Săgetător, nu te lăsa pradă lui cu una, cu două. Chiar dacă sunteți într-o relație serioasă, lansează-i mereu provocări. Creează momente tensionate între voi doi, căci îi cresc adrenalina și îi intensifică sentimentele pentru tine. Mai apoi, ai grijă ca împăcare să fie dulce și sexy. Aceasta ar fi rețeta cu care să-i menții treaz interesul pentru tine, căci acest semn zodiacal e renumit pentru viteza cu care se plictisește. Nu în ultimul rând, ar trebui să te înarmezi cu răbdare, căci Săgetătorul adoră disstracțiile și îți poate trezi gelozia. Tratează totul cu umor, pentru că altfel, dacă iști o ceartă, îl pui pe fugă.

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn este destul de controversat, pentru că, adesea, nu există o concordanță între ceea ce simte și ceea ce face. Uneori pare distant, dar în sufletul său e plin de compasiune. Descoperă-i această latură în momentele de intimitate. În același timp, bărbatul Capricorn este responsabil și rațional, ceea ce-l face să pară că tratează relația voastră ca pe o afacere. El se gândește foarte mult la viitor și la aspectele practice care fac și desfac o relație. Ca să rămâneți mereu împreună, dezbate cu el problemele cotidiene și faceți multe planuri de viitor, planuri realizabile, care îl vor ajuta pe Capricorn să capete încredere în viața voastră de cuplu.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este o fire visătoare, intelectuală și excentrică așa că s-ar putea să nu-i înțelegi de la bun început comportamentul în relația cu tine. Adesea, te întrebi oare ce simte el pentru tine. Cel mai bine ar fi să renunți la îndoieli, pentru că acest bărbat nu e genul care să ofere multe asigurări. El preferă ca timpul să decidă. Lupta nu este însă pierdută. Ca să rezistați împreună, fă un efort să-i tolerezi atitudinea uneori distanță. Cel mai bun lucru pe care îl poți face e să ai încredere în el și să-l accepți așa cum e. Totodată, găsește pasiuni comune cu el și implicați-vă în cât mai multe activități, care să sporească complicitatea dintre voi.

Pești

Cum faci relația cu bărbatul din zodia Pești să dureze pentru toată viața? E cazul să preiei tu frâiele, căci el pune dragostea mai presus de toate, neluând în seamă aspectele mai practice. Tu va trebui să fii cea care ia deciziile importante precum data nunții, unde veți locui împreună, cum vă administrați cheltuielile… Pe scurt, ar fi bine să-i oferi cât mai multă iubire și cât mai puține bătăi de cap. În același timp, e important să ai răbdare să-l asculți pentru că adoră să împărtășească tot ce simte. Ar trebui să știi că-l agasează sfaturile constructive, cicălitul fiind principala armă cu care îl îndepărta.

Speak Your Mind

*