De ce, până şi femeile frumoase, sunt înşelate? 3 motive

Cheryl Cole, Eva Longoria şi Jennifer Aniston

Cheryl Cole, Eva Longoria şi Jennifer Aniston

Cheryl Cole, Eva Longoria şi Jennifer Aniston sunt femei incredibil de frumoase, dar care n-au scăpat de suferinţa de a fi înşelate. Reprezentantele sexului frumos cred, în mod eronat, că bărbaţii care înşală îşi consideră iubita “urâtă” şi de aceea fug la alta mai cu moţ. De fapt, lucrurile pot sta chiar pe dos!

Femeile mai puţin dotate de la natură ar trebui să stea liniştite şi să dozeze gelozia în cantităţi mici… Ele nu-s mai predispuse să fie înşelate decât femeile fără de cusur. Aşadar, e bine de ştiut, măcar pentru orgoliul nostru, că suntem egale în faţa bărbaţilor privind decizia lor de a ne pune coarne. Şi, totuşi, ce-o fi în mintea lor când înşală o femeie frumoasă cu, sa zicem, dădaca cea plinuţă? (da, vorbim de Sienna Miller şi infidelul Jude Law)

3 semne că te înşală şi 3 teste de infidelitate de la detectivi!

Ei bine, există 3 explicaţii:

Bărbaţii vor să fie adoraţi, nu contează de către cine

Ştim că bărbaţii au nevoie ocazional de o validare a masculinităţii. Simplul fapt ca se plimbă pe stradă la braţ cu o iubită superhot, nu-i de ajuns. Dacă întoarce capul către ea şi nu primeşte măcar o privire galeşă, dacă nu un compliment, el va fi tentat să întoarcă privirea către alte domnişoare.

Orice relaţie debutează cu fel şi fel de complimente şi linguşeli, iar când faza asta de tatonare trece, unii bărbaţi se dezumflă şi calcă strâmb. Dupa faza de tatonare, când dragostea e oarbă, începe faza luptei pentru putere în relaţie. Cei doi parteneri încep să vadă defectele din ochii celuilalt şi trebuie să stabilească peste ce pot trece şi peste ce nu. Aşadar, dacă începi să-l critici, îl arunci, practic, în braţele altei femei, alături de care se poate bucura din nou de faza iniţială de flatare.

Bărbaţii vor o femeie bună la pat, nu neapărat una atrăgătoare

Adevărul e că o femeie frumoasă nu este neapărat o femeie bună la pat. Să nu crezi că dacă arăţi ca un fotomodel e suficient să stai acolo în pat fără să schiţezi niciun gest. Cine nu are nevoie de o viaţă sexuală satisfăcătoare? Aşa că oricât de radisantă ai arăta în lenjerie sexy, dacă nu ştii ce să faci atunci când o dai jos, e posibil ca altă femeie, mai experiementată, să ţi-l fure pe iubitul tău.

Test: Iubitul te consideră bună la pat? 5 indicii că-l satisfaci!

Bărbaţii cred că frumuseţea se uzează repede

Din păcate, unele femei frumoase doar asta au de oferit, un aspect fizic plăcut, dar care nu este plusat şi de o personalitate pe măsură. E drept că frumuseţea îţi poate lua ochii, însă, odată cu trecerea timpului, bărbaţii au nevoie de mai mult şi tocmai de aceea, femeile frumoase sunt înşelate uneori cu femei mai puţin atrăgătoare, dar care au o personalitate de zile mari.

Speak Your Mind

*