De ce l-a înşelat Kristen Stewart pe Robert Pattinson?

Kristen Stewart il insala pe Robert Pattinson

Kristen Stewart il insala pe Robert Pattinson

Kristen Stewart, actriţa din celebra serie “Twilight”, trăieşte în prezent o dramă a propriilor alegeri, “dând vrabia din mână pe cioara de pe gard”. Vrabia? Robert Pattison, alături de care actriţa trăieşte de 4 ani o frumoasă poveste de iubire, a decis să-şi facă bagajele şi să se mute. Cioara? Rupert Sanders, regizorul peliculei “Snow White and the Huntsman”, în care Kristen deţine rolul principal, un bărbat în vârstă de 41 de ani, căsătorit şi tată a doi copii. Pe platourile de filmare, cei doi au început o idilă, deşi ambii erau implicaţi în relaţii stabile.

Kristen Stewart a trecut fulgerator de la o iubire inocentă şi discretă, la o aventură nocivă, care ocupă acum prima pagină a ziarelor de scandal.

kristen stewart si rupert sanders poze

kristen stewart si rupert sanders

Imediat ce jurnalistii de la ”US Weekly” au publicat pozele compromiţătoare cu Kristen şi Rupert, în care cei doi se sărută şi îmbrăţişează, actriţa  îşi cere public scuze pentru suferinţa pe care o dăunat-o tuturor celor implicaţi.

“Această indiscreţie de moment îmi ameninţă cel mai important lucru din viaţa mea, omul pe care îl iubesc şi respect cel mai mult, Rob. Îl iubesc, îl iubesc, îmi pare atât de rău!”, declară actriţa pentru revista “People”.

Dacă regretele sunt enorme, atunci cum de s-a ajuns până aici?

Edificator în acest sens este interviul pe care Kristen Stewart l-a acordat în numărul de iunie al revistei “Elle”, în care actriţa şi-a vărsat frustrările cu privire la viaţa ei monotonă, precizând că îşi doreşte să experimenteze şi lucruri “rele“.

“Mă simt plictisitoare. Mă întreb de ce e totul atât de uşor pentru mine. Abia aştept să mi se întâmple ceva nebunesc. Să simt că trăiesc. Vreau ca cineva sa mă dea peste cap!”

Aşadar, Kristen Stewart s-a plictisit şi a vrut cu tot dinadinsul să experimenteze ceva interzis. Este sau nu de condamnat?

Credit foto: kristenstewartdaily.org

Speak Your Mind

*