Horoscop de Dragobete: Află cum vei sărbători Ziua Îndrăgostiţilor!

Horoscop de Dragobete

Horoscop de Dragobete

Vrei să ai parte de o zi a îndrăgostiţilor perfectă? Ţine cont şi de efectul astrelor asupra ta, căci în ziua de 24 februarie ele vor fi generoase doar cu anumite zodii, în timp ce altele vor întâmpina unele obstacole în sărbătorirea acestei zile. Ca să ai parte de clipe fericite alături de alesul inimii tale, află care sunt predicţiile astrale de Dragobete, în funcţie de zodia ta.

Berbec

În ultima perioadă ai ignorat complet aspectul intim al relaţiei de cuplu. Ai pierdut legătura cu trupul tău şi nevoile sale carnale, deoarece te-ai dedicat total carierei. Cu ocazia sărbătorii de Dragobete, îţi poţi reinventa viaţa sexuală. Astrele îţi trag şi un semnal de alarmă: e posibil ca o problemă de cuplu pe care o credeai rezolvată să iasă la suprafaţă.

Taur

În ziua de Dragobete, planeta Mercur îţi va da de furcă şi te va face să fii mai nostalgica, cu gândul la vremurile bune din trecut. E posibil să ţi se facă dor de un fost iubit. Vei fi nevoită să alegi între o fantomă din trecut şi perspectivele din prezent. Dacă ai deja un iubit, relaţia cu el este ameninţată de amintirile ce-ţi dau târcoale. În plus, Saturn retrograd îţi pune şi el beţe-n roate, fiind posibil ca ori tu, ori iubitul tău să fiţi reţinuţi la locul de muncă.

Gemeni

Să nu te mire dacă în ziua de Dragobete te caută un bărbat de care ţi-a plăcut în trecut, dar care nu ţi-a dat până acum atenţie. Este o zi a răsturnărilor de situaţie în plan amoros. Dacă ai deja un iubit, ar fi bine să-i pregăteşti o mică surpriză de Dragobete, chiar dacă nu prea ai chef de sărbătorit, ca să nu-l dezamăgeşti. Fă un compromis de dragul lui!

Rac

Asigură-te că petreci o parte din ziua de Dragobete şi pe reţelele de socializare, pentru că astrele favorizează flirturile online. Până la orele serii e posibil să ai deja planificată o întâlnire. Iar dacă ai deja un iubit, ei bine, de Ziua Îndrăgostiţilor, puteţi lua o decizie importantă, fie că e vorba de căsătorie sau de conceperea unui copil.

Leu

Soarele este astrul ce-ţi oferă în această perioadă o aură seducătoare, care te ajută să faci cucerire după cucerire. Slabe sunt şansele să nu ai cu cine sărbători Dragobetele. Dacă eşti deja cuplată, iubitul îţi pregăteşte o surpriză de proporţii, deci te vei simţi foarte răsfăţată.

Fecioară

Pe 24 februarie, pregăteşte-te să schimbi statutul relaţiei tale de la “E complicat” la “Logodiţi”. Astrele favorizează în această perioadă oficializarea relaţiilor. Trebuie doar să analizezi dacă eşti într-adevăr pregătită pentru un pas atât de mare. Nu intra în joc doar pentru că ţi-e teamă de singurătate.

Balanţă

În acest an, de Dragobete, eşti predispusă la cheltuieli imprevizibile, pentru că adori să-ţi răsfeţi iubitul cu daruri extravagante. Totuşi, mai bine strânge cureaua, pentru că s-ar putea ca iubitul tău să nu fi investit într-un cadou pe măsură, ceea ce înseamnă că ai putea să suferi o mică dezamăgire, atât tu, cât şi el, dacă e o fire orgolioasă.

Scorpion

Pentru tine, hibernarea din timpul iernii se încheie odată cu sărbătoarea de Dragobete, ceea ce înseamnă că-ţi iei iubitul prin surprindere cu o nouă atitudine plină de şarm şi sex-appeal. Dacă eşti singură, începi din nou să flirtezi şi poţi lega o idilă foarte interesantă, dacă vei ieşi în oraş în seara de Dragobete.

Săgetător

Nu te caracterizează viaţa domestică, dar iată că în acest an, astrele îţi dau un imbold să pregăteşti o cină romantică în seara de Dragobete. Iubitul tău va fi cu siguranţă plăcut surprins să vadă că preferi o seară intimă în doi, decât o ieşire într-un grup mare de prieteni. Dacă eşti singură, nu accepta o propunere romantică fără să o analizezi înainte cu mare atenţie.

Capricorn

În ziua de Dragobete, astrele te invită să spargi gheaţa, fie că e vorba de acea fantezie secretă pe care încă nu i-ai mărturisit-o iubitului tău, fie că e vorba de vecinul supersexy pe care ţi-a fost până acum teamă să-l abordezi. Dacă treci peste inhibiţii, poţi avea parte de clipe de neuitat în ziua de 24 februarie.

Vărsător

Anul acesta, sărbătoarea de Dragobete te prinde într-o postură delicată în relaţia cu un bărbat, fie că vorbim de iubitul tău sau de un tip cu care flirtezi ocazional. Acest bărbat reuşeşte să te joace pe degete şi să te facă să simţi că pierzi frâiele, iar el câştigă putere asupra ta. Vestea bună e că balanţa s-ar putea înclina în favoarea ta chiar pe 24 februarie. Totul e să-ţi asculţi intuiţia.

Peşti

Astrele îţi fură din creativitate şi inspiraţie începând cu data de 23 februarie, de aceea ar fi indicat să nu plănuieşti vreo schimbare de look sau o surpriză de proporţii pentru partenerul de cuplu. E mai bine să fii cumpătată şi să alegi cadouri cu care ştii ca mergi la sigur. În ciuda acestor impedimente, Dragobetele se anunţă o sărbătoare liniştită, lipsită de drama care te-a tot însoţit în ultima vreme.

Credit foto: sxc.hu

Speak Your Mind

*