Horoscop: Tainele plăcerii sexuale în funcţie de zodie

horoscop placere sexuala

horoscop placere sexuala

Astrele te-au înzestrat cu anumite predilecţii erotice, pe care e important să le descoperi, căci de ele depinde satisfacţia ta în dormitor. Desluşeşte acele taine ale plăcerii tale sexuale şi vezi cum poţi trăi fiecare partidă de sex la intensitate maximă, în funcţie de zodia ta.

Semnele de Aer au nevoie de fantezie

Nativii din Gemeni, Balanţă şi Vărsător sunt plini de imaginaţie şi tratează sexul ca pe un joc erotic.

Satisfacţia lor sexuală depinde în mare măsură de stimularea intelectuală.

Nu contează dacă fac sex într-o singură poziţie, preţ de doar două minute. Important este scenariul partidei. Ei vor un preludiu cu fantezie, iar partida de sex să se desfăşoare într-un context neobişnuit.

Semnele de Pământ au nevoie de forţă fizică

Nativii din Taur, Fecioară şi Capricorn sunt foarte senzuali în aşternut şi privesc sexul ca pe o împletire erotică simţurilor.

Satisfacţia lor sexuală depinde în mare măsură de stimularea fizică.

Le place sexul atletic, desfăşurat pe-ndelete, în care poziţiile şi atingerile sunt numeroase şi se succed într-un ritm lasciv.

Semnele de Apă au nevoie de emoţie

Nativii din Rac, Scorpion şi Peşti sunt foarte spirituali în dormitor şi se aşteaptă ca sexul să fie o experienţă care transcede raţionalul.

Satisfacţia lor sexuală depinde în mare măsură de intensitatea trăirilor emoţionale.

Ei vor să se contopească trup şi suflet cu partenerul în timpul partidei de sex. De aceea, e importantă atât atracţia fizică dintre parteneri, cât şi cea emoţională, iar dacă ambele sunt la cote înalte şi plăcerea din timpul sexului va fi pe măsură.

Semnele de Foc au nevoie de provocare

Nativii din Berbec, Leu şi Săgetător sunt animalici în dormitor şi consideră că în plan sexual instinctele ar trebui să fie cele care dictează.

Satisfacţia lor sexuală este imprevizibilă şi depinde în mare măsură de pasiunea din timpul actului.

Ei au nevoie în primul rând de un context spontan în care să facă sex. Mai apoi, îşi doresc ca partida să fie una aventuroasă, care implică un anumit grad de risc. Cel mai tare îi incită provocările, mişcările rapide şi pasionale şi senzaţia că au câştigat ceva la final.

Credit foto: sxc.hu

Speak Your Mind

*