Intră în mintea lui: Vrea doar sex sau poţi spera la o relaţie serioasă?

vrea sex sau o relatie serioasa

vrea sex sau o relatie serioasa

Ai ajuns şi tu la concluzia că bărbaţii sunt interesaţi doar de sex, nu de o relaţie serioasă? Într-adevăr, mulţi dintre ei îşi iau tălpăşiţa dupa o noapte de amor şi te lasă aşteptând lângă telefon… În zadar! Pare simplu să tragem concluzia că bărbaţii vor doar sex din moment ce, după ce îl obţin, mulţi dintre ei pleacă…

Totuşi, adevărul despre intenţiile bărbaţilor ar putea fi ceva mai complicat, cel puţin dacă ne luăm după teoria lui Darryl Frierson, fondatorul blogului “From Ashy to Classy”. Acesta susţine că bărbaţii realizează dacă vor sau nu o relaţie serioasă, abia după ce au avut un orgasm cu femeia cu care se văd. De ce? Pentru că, imediat după orgasm, bărbaţii au ceea ce Darryl numeşte “un moment de claritate”.

Timp de 3-5 minute după climax, un bărbat este conectat la cele mai intime şi ascunse sentimente ale sale. În acele câteva minute, el îşi poate da seama ce simte cu adevărat pentru femeia de lângă el. Şi astfel decide dacă rămâne sau pleacă!

Dar de ce ajung reprezentaţii sexului opus, tocmai după un orgasm, să-şi dea seama dacă vor sau nu o relaţie serioasă? Pentru că cele câteva minute după orgasm reprezintă perioada de maximă vulnerabilitate a bărbaţilor, spune Darryl, o perioadă în care sunt foarte emoţionali.

El neagă că sexul ar fi cel mai important aspect al unei relaţii, dar susţine că acel prim orgasm trăit alături de o femeie este foarte important. În el stă răspunsul la întrebarea: “Ce fel de relaţie îmi doresc cu femeia de lângă mine?”

Acesta ar fi şi motivul pentru care bărbaţii au nevoie de linişte şi pace imediat după un orgasm. Ei intră în contact cu sentimente şi gânduri adânc ascunse în subconştientul lor, deci au nevoie de spaţiu pentru a le procesa.

Ce poţi face pentru a-i intra în graţii în timpul acestui “moment de claritate”? Lasă-l să se bucure de fiecare secundă fără să intervii. Este suficient să-l iei în braţe şi să adormiţi împreună. Faptul că poate trăi în tihnă acest moment alături de tine îţi aduce multe bile albe din partea lui!

Credit foto: sxc.hu

Speak Your Mind

*