Kim Kardashian şi Kanye West: Care este secretul fericirii lor în cuplu?

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West

Din luna aprilie, Kim Kardashian (31 de ani) şi Kanye West (34 de ani) formează, oficial, un cuplu, deşi presa de scandal îi cupla de ani de zile! Şi nu orice fel de cuplu, ci unul foarte stylish, perfect asortat.

Cei doi profită de fiecare întâlnire cu paparazzi pentru a demonstra că sunt 100% compatibili, cel puţin din punct de vedere vestimentar.

Kim şi Kanye nu ies neasortaţi din casă! Fiecare piesă vestimentară face parte dintr-un puzzle care vrea să ne convingă de faptul cei doi se potrivesc de minune. Aşa să fie?

“Motivul pentru care cuplurile aleg să se îmbrace cu elemente vestimentare asemănătoare este dorinţa partenerilor de a se identifica unul cu celălalt şi de părea că au o relaţie unită”, consideră stilistul Andreas Rose. “Asortarea vestimentară poate fi o dovadă a armoniei dintr-un cuplu, dar nu este obligatoriu să apăreţi în outfituri identice pentru a demonstra că formaţi un cuplu unit”, adaugă expertul.

Aşadar, asortarea vestimentară poate fi acel ingredient secret de care are nevoie relaţia voastră pentru a dăinui în timp.


Povestea de dragoste dintre Kim şi Kanye este una cel puţin inedită. Cei doi s-au întâlnit acum mai bine de un deceniu si au avut o relaţie foarte strânsă de prietenie timp de şapte ani.

“Nu ştiu de ce ne-a luat atâta timp să începem o relaţie de cuplu. Cred că a existat dintotdeauna o atracţie între noi doi, dar, ori eram implicaţi în alte relaţii, ori nu era timpul potrivit”, explică Kim Kardashian, intervievată de Oprah Winfrey.

Credit foto: omgg.com, usmagazine.com, eonline.com, zimbio.com

Speak Your Mind

*