Mădălina Ghenea şi Gerard Butler: Cel mai sexy cuplu, în imagini!

Mădălina Ghenea si Gerard Butler în ploaie (credit foto fameflynet.uk.com)

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler (credit foto fameflynet.uk.com)

Aşa cum s-au îndrăgostit unul de celălalt, aşa m-am îndrăgostit şi eu de ei, la prima vedere! Formează fără doar şi poate cel mai sexy cuplu de la Hollywood, şi nu doar datorită atributelor fizice cu care ne iau ochii, ci şi datorită modului în care se poartă unul cu celălalt. Paparazzi îi surprind mereu îmbrăţişaţi, zâmbitori şi sărutându-se pătimaş.

Deşi am o flebeţe pentru Butler, trebuie să recunosc că Maddie şi Jerry (aşa cum se alintă unul pe celălalt) se potrivesc de minune. Chiar nu înţeleg gurile rele care zic că cei doi vor semna rapid actele de divorţ. La orice diferenţă de vârstă în cuplu, ne scandalizăm şi tragem concluzia că o despărţire este iminentă. Vedeţi bine că Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu sunt încă împreună ;-) Ei bine, cei 18 ani, care-i despart pe Mădălina Ghenea (25 ani) şi Gerard Butler (43 ani) chiar nu sunt revelanţi. Cei doi par foarte îndrăgostiţi, ca şi cum nimic în jurul lor nu-i poate atinge, şi asta e tot ce contează.

El a cerut-o în căsătorie la începutul acestui an, iar acum sunt în febra pregătirilor de nuntă. Gerard doreşte să-i ofere iubitei sale o nuntă ca-n poveşti, care să ţină 3 zile şi 3 nopţi, la un vechi castel din Scoţia, ţara natală a actorului. Cât poate să coste o asemenea extravaganţă? Numai cazarea invitaţilor la castel ajunge la suma de jumătate de milion de euro!

Povestea lor de dragoste a început cu o atingere

Relaţia lor a avansat rapid, dacă stăm să ne gândim că cei doi formează un cuplu de mai puţin de un an. Au făcut cunoştinţă în luna iunie a anului trecut cu ocazia filmărilor la un spot publicitar pentru lama de ras, Super Max. În reclamă, Gerard e protagonistul, iar Mădălina apare în câteva secvenţe, mângâind tandru obrajii actorului.

“Când Mădălina a intrat în camera unde urma să filmăm spotul publicitar, m-a năucit pur şi simplu cu frumuseţea ei. Pur şi simplu, am amuţit. Am invitat-o pe loc să mergem împreună într-o călătorie în Islanda”, a declarat Gerard Butler pentru publicaţia Men’s Journal.

Prima afişare în public, ruptă dintr-un film de dragoste parizian

Abia în luna octombrie, cei doi s-au afişat în public, iar relaţia lor a devenit oficială. Ghenea şi Butler au fost surprinşi de fotografii revistei Vanity Fair (ediţia italiană) în ipostaze deosebit de romantice, pe Coasta de Azur, în Franţa. S-au plimbat agale, au luat prânzul şi nu s-au ferit să-şi arate dragostea cu gesturi tandre şi, pe alocuri, indecente.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, prima afişare în public (credit foto Vanity Fair Italia)

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, prima afişare în public (credit foto Vanity Fair, Italia)

Nici măcar vremea ploioasă nu i-a ţinut în casă. Cei doi s-au sărutat pătimaş în ploaie. Desigur, Gerard Butler, un gentlemen desăvârşit, a ţinut în mână o umbrelă care să-i protejeze pe amândoi de picăturile de ploaie. Ea l-a răsplătit cu priviri languroase şi săruturi tandre.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, în ploaie (credit foto fameflynet.uk.com)

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, în ploaie (credit foto fameflynet.uk.com)

Revelionul l-au petrecut alături de câţiva prieteni, în Italia

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler se sărută pătimaş de Revelion. Cei doi au sărbătorit trecerea dintre ani în Capri, Italia.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, sărut de Revelion (credit foto justjared.com)

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, sărut de Revelion (credit foto justjared.com)

Maddie şi Jerry formează cel mai sexy cuplu de pe covorul roşu!

Nu există eveniment monden la care Mădălina să nu-l însoţească pe Gerard pe covorul roşu, şi invers! Dacă până acum i-am văzut doar pe continent european, recent, amorezii şi-au făcut debutul şi la Hollywood, unde au strălucit pe covorul roşu, la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ea purtând o creaţie Versace, iar el o mină de bărbat tare mândru de logodnica lui!

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, la Oscar After Party (credit foto justjared.com)

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, la Oscar After Party (credit foto justjared.com)

Speak Your Mind

*