Marylin Monroe, sex-simbolul tuturor timpurilor, a suferit operații estetice

Marylin Monroe, înainte și după operații estetice

Marylin Monroe, înainte și după operații estetice

Norman Leaf, un chirurg estetician din California, scoate la licitație documente medicale care atestă faptul că actrița Marylin Monroe a suferit intervenții chirurgicale în scop estetic, fiind operată de medicul Michael Gurdin, un fost partener chirurg al lui Leaf, potrivit publicației Reuters. Astfel, putem spune că a fost năruit mitul potrivit căruia Marylin Monroe, o frumusețe răpitoare, avea toate atuurile de la mama natură.

Potrivit documentelor găsite de Norman Leaf accidental în urmă cu 20 de ani, dar date abia acum publicității, actrița a suferit operații estetice la bărbie și nas.

“În anul 1950, i-a fost implantat un cartilagiu de origine animală în bărbie, pentru că nu existau implanturi cu silicon la vremea aceea”, relevă Leaf, “iar vârful nasului i-a fost ușor modificat”.

Filmele care au consacrat-o și i-au asigurat statutul de sex-simbol mondial au fost turnate după aceea, cum ar fi “How to Marry a Millionaire” (1953), “The Seven Year Itch” (1955) sau “Some Like It Hot” (1959).

În anul 1962, la numai 36 de ani, Marylin Monroe a decedat în urma unei supradoze de medicamente.

Credit foto: www.telegraph.co.uk

Speak Your Mind

*