Olivia Steer şi Andi Moisescu: Secretele unei căsnicii de poveste

Olivia Steer şi Andi Moisescu au o căsnicie de vis!

Olivia Steer şi Andi Moisescu au o căsnicie de vis!

Nu obişnuiesc sa ma ghidez după poveştile de dragoste din showbiz, mai ales ca mai toate sunt presărate cu scandaluri, bârfe, vulgaritate şi infidelităţi. Totuşi, aceste relaţii la minut tind să ne afecteze fără să ne dăm seama, pentru ca din păcate si exemplul negativ are puterea lui. În lupta cu iubirea superficială, vin şi vă ofer un exemplu pozitiv, un model de căsnicie trainică, pe care, poate, doar părinţii noştri mai ştiu să o portretizeze. Dar iată că se poate şi în zilele noastre. Olivia Steer şi Andi Moisescu formează un cuplu de vis!

Ea este prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, iar el, prezentatorul emisiunii “Apropo TV” şi jurat al emisiunii “Românii au talent”. Sunt împreună de 10 ani şi au doi copii, David şi Luca. Iar căsnicia lor, cel puţin aşa cum o vedem noi, pare una de poveste.

Pentru că relaţia lor mă inspiră, am stat şi-am cugetat asupra secretelor fericirii lor. Iată ce revelaţii am avut…

Începutul trebuie să fie unul magic, dar şi cumpătat

Nu-i aşa că toate marile poveşti de iubire au un început pe măsură? Parcă atunci când începutul este magnific suntem cu atât mai motivaţi să continuăm relaţia în acelaşi ton de poveste. Iar Olivia şi Andi au avut parte de un început inedit, făcând cunoştinţă chiar în prima zi de Crăciun. Totuşi, cei doi nu s-au aruncat cu capul înainte într-o relaţie şi poate că acesta este secretul căsniciei lor echilibrate.

“Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în faţa evidenţei: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauţi amândoi să nu ne pripim, astfel ca ne-am descoperit dragostea cu răbdare şi atenţie, n-am sărit cu capul înainte într-o relaţie, n-am ars etape”, a declarat Olivia Steer pentru acasatv.ro.

Interesele comune şi susţinerea reciprocă dau putere oricărei căsnicii

Poate că opusurile se atrag, dar nu rămân împreună! E important să aveţi puncte comune, pentru că ele sunt cele care vă unesc pe termen lung. Orice relaţie interumană trece prin mai multe stagii de apropiere. În acest sens, schema lui Mark Knapp este cea mai cunoscută si implică o fază iniţială de prim contact, când aparenţele sunt cele care primează, iar mai apoi o fază de experimentare, de aprofundare, când cei doi parteneri caută să găsească interese comune. Aici se termină majoritatea relaţiilor, precizează psihologul.

E clar că Olivia Steer şi Andi Moisescu au trecut cu brio de această etapă dacă ne gândim la pasiunile lor comune pentru televiziune, schi, muzică jazz… Dar cel mai grăitor exemplu este faptul că împreună au adoptat un stil de viaţă sănătos, începând cu ceea ce mănâncă, adică doar alimente de origine vegetală, neprocesate termic. Au devenit o familie raw-vegană! Olivia este cea care stabileşte meniurile, iar Andi o susţine în totalitate, sugerându-i chiar să scrie despre acest regim de viaţă. Astfel, s-a născut www.oliviasteer.ro, un blog cu o mulţime de reţete raw-vegane povestite cu tâlc, iar pe drum se află şi o carte cu reţete dulci.

În casă, responsabilităţile se împart frăţeşte

Au cariere înfloritare, doi băieţi frumoşi, dar nu foarte mult timp liber… Cum se descurcă cei doi? Adesea, când unul dintre parteneri trudeşte, fie că e vorba de spălat vase, schimbat scutece, ori alergat între două joburi, iar celălalt se rezumă la a… sta, putem spune că cel din urmă îşi construieşte fericirea pe nefericirea celui dintâi. Frustrările nu vor întârzia să apară. Orice căsnicie ar trebui garnisită cu respect reciproc născător de efort depus în echipă. Ori Olivia şi Andi formează cu adevărat o echipă, după cum declară el.

“În gospodărie, cu excepţia gătitului de care se ocupă exclusiv Olivia, deţinând centura neagră în domeniu, împărţim în mod egal tot ce apare. Nu distribuim activităţile în ale tale şi ale mele”, potrivit publicaţiei taifasuri.ro.

Escapadele romantice creează intimitate

Olivia Steer şi Andi Moisescu, în vacanţă la Roma

Olivia Steer şi Andi Moisescu, în vacanţă la Roma

Olivia Steer şi Andi Moisescu sunt părinţi devotaţi care adoră timpul petrecut împreună cu fiii lor. Totuşi albumele de vacanţă includ şi “couple time”, aşa zise escapade romantice de care orice cuplu are nevoie! Cel mai recent răsfăţ în doi a fost un weekend la Roma, de unde cei doi s-au întors fascinaţi de tot ce au vizitat şi încărcaţi cu energii noi, după cum declară Olivia.

Clipele de bucurie trăite în doi oferă un sentiment savuros de complicitate relaţiei, aşa că încercaţi să-l provocaţi cât mai des. Fericirea voastră pe termen lung depinde de asta!

Credit foto: Facebook

Speak Your Mind

*