Pe Facebook: Cu ce fel de poze atragi bărbaţi decenţi, nu obsedaţi

poze de pe facebook cu care atragi barbati decenti

poze de pe facebook cu care atragi barbati decenti

Reţelele de socializare, precum Facebook au devenit un teren de agăţat distractiv şi la-ndemâna oricui. E mult mai simplu să dai “add friend” si sa deschizi mai apoi o fereastră de chat decât să-i spui “bună” unui necunoscut într-un bar. Este şi mult mai sigur. Trebuie doar să ai un cont de Facebook care atrage bărbaţi decenţi, nu obsedaţi.

În fond, când te abordează un tip într-un bar ce duhneşte a alcool şi fum de ţigară, care-s perspectivele? O noapte de sex şi un “walk of shame” a doua zi… Dacă-ţi doreşti o relaţie cu un tip ok, sau cine ştie, visezi chiar să-ţi întâlneşti sufletul pereche, pe Facebook ai mai multe şanse să-ţi împlineşti visele.

Desigur, trebuie să acorzi o mare importanţă profilului tău de Facebook. Şi cum, în reţelele de socializare, imaginea primează şi stabileşte primele contacte, e cazul să fii atentă, în primul rând, la ce poze postezi pe profilul tău de Facebook.

Iată 6 reguli pentru pozele de pe Facebook, care te ajută să fii abordată de bărbaţi decenţi, nu obsedaţi!

1. Pozele portret trebuie să fie majoritare

Deci, dacă un tip te abordează, măcar să ştii că o face pentru că-i place zâmbetul tău sau privirea, nu posteriorul bombat.

2. Pozele trebuie să-ţi dezvăluie persoanalitatea, nu doar faptul că arăţi bine

Multe domnişoare în căutarea atenţiei masculine cad în această capcană şi postează o duzină de poze în care arată magnific. Iar like-urile şi comentariile de genul “Mumoaso” încep să curgă… Dar nu aşa atragi un tip decent. Ar fi cazul să postezi şi imagini cu tine în diferite contexte, care să-ţi pună în evidenţă personalitatea. De exemplu, urcând pe munte… Ce dacă ai părul răvăşit şi eşti nemachiată? Măcar arăţi că ai şi alte preocupări în afară de uitatul în oglindă.

3. Nu fugi de instantanee

Bărbaţii superficiali sunt atraşi de imaginile cu femei ce pozează dintr-un unghi atent calculat. Îi poţi evita şi poţi atrage bărbaţi mult mai interesanţi, dacă postezi instantanee cu tine, nu poze în care ocheşti pe sub gene obiectivul aparatului.

4. Trebuie să ai şi poze în care tu nu apari

Ca să nu pari egocentristă şi să atragi bărbaţi obsedaţi de imaginea ta, ar fi cazul ca, pe ici pe colo, să ai câteva imagini în care tu nu apari. Poţi posta un peisaj care ţi-a plăcut mult, o imagine cu un mesaj scris care te reprezintă sau o captură de la un eveniment care te-a fascinat.

5. Postează şi poze de grup

Din aceleaşi considerente ca la punctul anterior, e important să pui şi poze de grup, în care te distrezi cu prietenii sau familia, nu doar poze în care apari singurică.

6. Ai grijă la tag-uri

O regulă de aur, desigur, este să ai grijă în ce ipostaze apari tăguită de prieteni! Cu cât eşti mai naturală şi expresivă în poze, cu atât cresc şansele să atragi atenţia unui bărbat interesant, care vrea să te cunoască cu adevărat! :-)

Credit foto: captură Facebook

Speak Your Mind

*