Sex: Semne clare că o femeie mimează orgasmul

semne ca o femeie mimeaza orgasmul

semne ca o femeie mimeaza orgasmul

Bărbaţii care se bat cu pumnu-n piept că ei, sigur, îşi satisfac partenera de cuplu sunt naivi… Prea puţine femei sunt prinse şi asta nu pentru că am merita toate vreun Oscar. Adevărul e că bărbaţilor ori nu le pasă, astfel încât să fie atenţi la detalii, ori le pasă prea mult, dar sunt atenţi la detaliile greşite. Dacă un bărbat ar fi mai atent la detaliile corecte, şi-ar putea da seama ce merge bine şi ce merge prost în timpul partidei de sex şi toată lumea ar fi satisfăcută.

Semne clare că o femeie a avut orgasm:

Dacă tocmai a avut orgasm şi constaţi că are toată zona intimă uşor inflamată şi înroşită, o poţi crede. Există totuşi cazuri rare în care inflamarea se produce local pentru că are dureri sau usturimi în timpul actului. Totuşi, disconfortul ar trebui să fie destul de mare, astfel încât penetrarea să-i cauzeze inflamaţii. Cum te prinzi atunci? Vezi dacă nu cumva e roşie şi în alte părţi, de exemplu pe braţe şi piept. Atunci sigur a avut orgasm!

Fii atent la respiraţia ei şi la bătăile inimii. Multe femei când mimează se prefac că respiră mai sacadat, gem şi buuum, au avut orgasm, după care se calmează şi răsuflă uşurate, iar liniştea se reaşterne în aşternut. Numai că nu aşa reacţionează organismul când avem orgasm. Uneori plăcerea e atât de intensă pentru o femeie, încât îşi ţine respiraţia. Respiră tot mai rar pentru că mintea ei se concentrează pe plăcere. S-ar putea chiar să nu scoată niciun sunet înainte de marele O. Aşa că respiraţia sacadată şi grea se manifestă mai degrabă după, nu înainte de orgasm. Aşadar, o femeie a avut orgasm, dacă imediat după vezi cum îi saltă pieptul şi face eforturi pentru a-şi recâştiga aerul.

Cât despre bătăile inimii, ele sunt mai puternice şi mai dese. Dacă ea geme, îşi încordează corpul, dar abia îi simţi ritmul inimii, înseamnă că trupul ei nu este antrenat în activitate şi mimează.

Semnul clar că nu a avut orgasm:

Tocmai a trezit din somn vecinii cu gemetele ei, dar are picioarele reci? În mod clar nu a avut orgasm. Oricât de slabă ar fi circulaţia ei periferică, o femeie care atinge orgasmul va fi caldă din cap până-n picioare oricât de frig ar fi în cameră. Un pont de ţinut minte pentru zilele friguroase: nu te aştepta să se excite foarte repede de la început, dacă în cameră temperatura este de 20 de grade C.

Din păcate, în jur de două treimi din femei n-au avut încă orgasm în timpul sexului. În mare parte pentru că nu sunt stimulate cum trebuie. Un rol cheie îl joacă sexul oral şi stimularea clitorisului. Aşa că un procent asemănător de femei îl mimează ocazional.

Dacă constaţi că iubita ta mimează, pe baza semnelor de mai sus, nu are sens să o confrunţi cu reproşuri. Nu vei face decât să o inhibi mai tare şi mai tare. Mai bine, învaţă cum să-i atingi clitorisul în timpul sexului pentru a-i provoca o reală plăcere şi lasă totul să curgă de la sine.

Semne eronate după care se ghidează mulţi bărbaţi şi se induc singuri în eroare:

•    Are sfârcurile întărite: nu e un semn concludent, căci ele se întăresc la orice atingere sau adiere de vânt.

•    Se încordează şi tremură: practic, ea îşi face gimnastica de seară în acele momente. Astfel de reacţii ale corpului sunt uşor de trucat.

•    S-a lubrifiat foarte tare: daaa, e semn bun, dar o femeie se poate uda foarte tare şi fără să aibă orgasm. Oricum, ţine-o tot aşa!

•    Cât despre gemete, multe femei tac mâlc chiar înainte de orgasm, pentru că orice geamăt le distrage atenţia de la plăcere.

Credit foto: sxc.hu

Speak Your Mind

*