Sindromul Mila Kunis: De ce vânează femeile singure bărbaţi implicaţi în relaţii serioase

mila kunis relatii cu justin timberlake si ashton kutcher

mila kunis relatii cu justin timberlake si ashton kutcher

Actriţa Mila Kunis este fără doar şi poate o femeie superbă. Admirată de milioane de bărbaţi, a fost încoronată nu doar o dată drept cea mai sexy femeie din lume. Ce să mai, ne-am dori să fim în locul ei măcar o zi… Deşi are o tonă de bărbaţi la picioare, care ar face orice numai să-i intre în graţii, Mila Kunis a trecut prin clipe nu tocmai plăcute în plan sentimental.

După ce s-a despărţit de actorul Macaulay Culkin la începutul anului 2011, punând astfel punct unei relaţii de 8 ani de zile, Mila Kunis a început să cocheteze cu diverşi frumuşei de la Hollywood. Toate bune şi frumoase, doar că actriţa nu şi-a ales bărbaţi disponibili din punct de vedere emoţional, ci bărbaţi implicaţi în relaţii amoroase cu probleme. Atât Justin Timberlake, cât şi Asthon Kutcher au putut conta pe Mila să-i consoleze după ce s-au despărţit de Jessica Biel şi, respectiv, Demi Moore.

L-a despărţit Mila Kunis pe Justin Timberlake de Jessica Biel?

mila kunis si justin timberlake

mila kunis si justin timberlake

Povestea cu Justin a fost destul de scurtă. În martie 2011, el şi Jessica Biel au anunţat printr-un comunicat oficial că s-au despărţit, după o relaţie furtunoasă marcată de multe momente de cumpănă. La câteva zile după, aflam că el şi Mila Kunis sunt implicaţi într-o legătură amoroasă. Pe atunci, se zvonea că Mila şi-a folosit farmecul din dotare pentru a-l cuceri pe Justin încă din 2010, când se aflau pe platourile de filmare ale peliculei “Friends with benefits”. Mulţi au acuzat-o pe Mila că ea ar fi fost factorul decisiv în cazul despărţirii dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel.

Ei bine, povestea dintre Justin şi Mila n-a durat prea mult. După două luni de la despărţire, Justin şi Jessica au revenit la sentimente mai bune, iar cei doi formează din nou cuplu. Acum se pregătesc de nuntă!

Aşadar, Mila a rămas singurică şi cu imaginea uşor pătată după incident. Ne-am fi aşteptat ca actriţa să înveţe din greşeli, dar nu…

L-a despărţit Mila Kunis pe Ashton Kutcher de Demi Moore?

mila kunis si ashton kutcher

mila kunis si ashton kutcher

La sfârşitul anului 2011 aflam tot printr-un comunicat oficial că Ashton Kutcher şi Demi Moore divorţează. În primăvară, deja se zvonea că actorul şi-a găsit consolarea în braţele colegei sale de breaslă, Mila Kunis. Cei doi se ştiu de pe platourile de filmare ale serialului “That 70s Show” şi-i leagă o prietenie de mai bine de 15 ani!

Cei doi au negat, evident, că ar avea o relaţie. Noroc că paparazzi sunt pe urmele lor şi i-au surprins în suficiente ipostaze romantice cât să ne dăm seama că prietenia lor a atins un nou nivel de când Ashton e burlac. Întrebarea e: a avut Mila vreo legătură cu divorţul dintre Ashton Kutcher şi Demi Moore? În orice caz, se ştie că infidelitatea actorului a fost motivul separării…

Totuşi, apropiaţii actriţei Demi Moore susţin că ea spera la o împăcare, în ciuda infidelităţilor cu diverse domnişoare anonime. Ar fi putut să-l ierte şi să dea o şansă căsniciei lor de 7 ani, asta până când a aflat de idila dintre Asthon şi Mila. Mai apoi, pentru Demi Moore a urmat o depresie urâtă, soldată cu o internare la o clinică de dezintoxicare şi un tratament pentru tulburări de alimentaţie.

În tot acest timp, Mila şi Ashton au fost văzuţi împreună luând cina, plimbându-se mână în mână şi sărutându-se pe balcon. La începutul lunii august, cei doi au plecat într-o vacanţă romantică, fiind fotografiaţi în aeroportul Denpasar din Bali în ipostaze demne de orice cuplu îndrăgostit. Gurile rele spun, totuşi, că Mila ar vrea o relaţie serioasă cu Ashton, dar acesta este încă în dubii, nefiind pregătit pentru un angajament serios, după divorţul de Demi.

sarut mila kunis si ashton kutcher

sarut mila kunis si ashton kutcher

Este Mila Kunis o prădătoare de bărbaţi, ce-şi construieşte fericirea pe nefericirea altor femei? Dacă ne luăm după relaţiile cu Justin şi Asthon, am spune că da. Cum se face că o femeie superbă, care ar putea avea orice bărbat şi-ar dori, îi ochieşte tocmai pe aceia care nu sunt disponibili în plan sentimental?

Ei bine, cercetătorii ne oferă răspunsul. Ştii cum se spune că toţi bărbaţii buni sunt luaţi? Ăsta e marele regret al femeilor singure. Ele sunt convinse că bărbaţii de calitate sunt deja implicaţi în relaţii serioase, iar cei rămaşi singuri sunt nişte obsedaţi sau rataţi, după caz.

De ce a sedus Mila Kunis bărbaţi implicaţi deja în relaţii serioase, iar multe alte femei singure procedează la fel?

Potrivit unui studiu descris în Journal of Experimental Social Psychology şi citat de publicaţia The Telegraph, femeile sunt înclinate să-i considere mai atrăgători pe bărbaţi indisponibili.

Fenomenul se numeşte “mate poaching” şi desemnează predilecţia femeilor de a seduce bărbaţi căsătoriţi sau implicaţi în relaţii serioase.

Motivul care stă la baza acestei predilecţii, potrivit cercetătorilor, este faptul că femeile singure se tem de bărbaţii care nu sunt pregătiţi pentru un angajament serios, ori un bărbat care deja e implicat într-o relaţie cu altă femeie a dovedit că e dispus să-şi asume o relaţie de viitor. Femeile singure îşi zic că acest bărbat a fost testat deja de altă femeie şi merită tot interesul lor.

Nu-i de mirare că una din cinci relaţii de lungă durată începe când cel puţin unul dintre parteneri e deja implicat într-o altă relaţie, mai notează cercetătorii implicaţi în studiu.

Credit foto: usmagazine.com

Speak Your Mind

*