Test: Iubitul te consideră bună la pat? 5 indicii că îl satisfaci

test esti buna la pat

test esti buna la pat

Nu eşti sigură că iubitul tău este pe deplin satisfăcut în urma partidelor voastre de sex? Ai vrea să fii o femeie bună la pat, capabilă să primească şi să provoace plăcere? Ca să afli ce părere are iubitul tău despre viaţa voastră sexuală e important să-ţi pui câteva întrebări. Răspunde sincer la întrebările de mai jos şi-ţi vei da seama ce puncte tari şi slabe ai în dormitor. Mai mult, poţi vedea cum să-ţi îmbunătăţeşti prestaţia în pat, renunţând total la inhibiţii şi aplicând trucuri sexy, după care bărbaţii tânjesc în secret.

1. Cât de des iei iniţiativa?

O primă calitate a unei femei bune la pat este curajul de a prelua iniţiativa. Tu cât de des îţi surprinzi iubitul cu apropouri sexuale şi invitaţii fără perdea? Nu ezita să-i propui să faceţi sex când simţi că arzi de dorinţă. Nu ezita să-l inciţi când vă aflaţi într-un loc public. Tachinarea îl face să se topească după tine.

2. Cât de bine te simţi în timpul sexului?

În caz că nu ştiai, plăcerea lui e direct proporţională cu plăcerea ta. Cu cât te simţi mai bine în pat şi, foarte important, îi arăţi asta prin gesturi, vorbe, gemete, cu atât el se va relaxa şi bucura de experienţă. Sexologii susţin că bărbaţii sunt foarte orgolioşi, astfel că, adesea, uită de propria plăcere şi fac tot posibilul să-şi satisfacă partenera. Dacă ea nu dă semne că se simte bine, efortul lor creşte şi, implicit, plăcerea scade. Arătându-i că te simţi excelent în pat cu el, îi permiţi să se bucure de fiecare clipă cu tine. Evident că se va simţi total satisfăcut la final, iar tu vei primi toate laudele.

3. Cât de des încerci lucruri noi în pat?

Un alt lucru de luat în seamă când vrei să ştii dacă te consideră bună la pat este cât de mult experimentezi în plan sexual. Orice bărbat îşi doreşte o parteneră dezinhibată, care să facă sex cu imaginaţie şi care să nu se teamă să testeze lucruri noi în dormitor. Surprinde-l cu poziţii noi de sex, cu lenjerii provocatoare şi nu-i spune niciodată “nu” din prima. Discutaţi despre fanteziile şi preferinţele voastre sexuale. Scopul este să vă depăşiţi limitele şi să trăiţi astfel senzaţii nebănuite de plăcere, nu?

4. Cum se manifestă iubitul tău în timpul orgasmului?

Atât timp cât partida de sex se termină cu orgasm n-ai de ce să-ţi baţi capul cu prestaţia ta în pat. Orice bărbat care ejaculează e un bărbat fericit. Totuşi, ai vrea să ştii dacă orgasmele lui cu tine sunt bunicele sau fantastice? Fii atentă la cum se comportă penisul lui în timpul orgasmului. Cu cât are mai multe spasme şi ejaculează o cantitate mai mare de lichid seminal, cu atât plăcerea e mai intensă. Ca să-i oferi un astfel de moment, din nou, apelează la tachinare şi prelungeşte cât mai mult actul sexual.

5. Ce face partenerul tău după partida de sex?

În principiu, dacă iubitul tău îşi aprinde “ţigara de după”, se repede la frigider sau, cel mai sigur, adoarme subit, înseamnă că partida l-a satisfăcut în totalitate, aşa că n-ai de ce să-ţi faci griji. Iubitul tău se simte excelent cu tine în pat!

Credit foto: sxc.hu

Speak Your Mind

*