Zodiac: Cât de mult suferă bărbaţii din dragoste în funcţie de zodie

zodiac suferinta din dragoste

zodiac suferinta din dragoste

“Doar fetiţele plâng”, cam aşa sunt îndoctrinaţi bărbaţii de mici, astfel că mulţi dintre ei ajung să-şi interiorizeze sentimentele, lăsând-o pe femeia iubită într-o ceaţă totală. E greu să ne dăm seama cât de tare suferă bărbaţii din dragoste, din moment ce mulţi nu zic ce au pe suflet, mai mult, se poartă de parcă nimic nu-i poate răni cu adevărat.

Dacă vrei să afli intensitatea cu care un bărbat suferă din dragoste, zodia în care el s-a născut poate fi indiciul perfect. De ce?

Pentru că astrele ne influenţează în plan amoros, unii nativi fiind predispuşi să sufere adevărate drame în dragoste, în timp ce alţii au în dotare un burete cu care şterg orice eşec.

Iată topul zodiilor care suferă cel mai tare din dragoste!

1. Zodia Scorpion

Campionul suferinţei este Scorpionul, care are un suflet mare, capabil de sentimente foarte profunde. Intensitatea emoţională îl defineşte perfect pe acest nativ, care, atunci când iubeşte, trăieşte fiecare clipă la maxim. În dragoste, cel mai teamă îi este ca nu cumva să fie trădat de persoana iubită. Dacă cineva i-a câştigat încrederea, iar mai apoi l-a dezamăgit, durerea e imensă, iar răzbunarea, pe măsură!

2. Zodia Rac

Locul 2 în top îi aparţine nativului din Rac. Zodia aceasta pune dragostea pe primul plan şi are tendinţa să dezvolte o dependenţă faţă de persoana iubită. Astrele îl determină să caute fericirea numai în plan personal, iar dacă persoana iubită nu este dispusă să-i ofere suficientă tandreţe, Racul va suferi mult în tăcere. Este genul de partener de cuplu mereu stresat, care interpretează în mod exagerat gesturile celei de lângă el.

3. Zodia Taur

Obişnuinţa e mai rea decât iubirea – această zicală i se potriveşte ca o mănuşă nativului din Taur, care iubeşte cu statornicie, pentru totdeauna. Preferă să repare, decât să arunce la gunoi, aşa că poate îndura multe în numele iubirii. Suferă foarte tare după o despărţire. Orice schimbare radicală privind viaţa amoroasă în destabilizează pe toate planurile şi îi dă impresia că nu-şi va reveni niciodată.

4. Zodia Peşti

Nativul din Peşti cade victimă propriilor sale fantezii care, adesea, n-au nicio legătură cu realitatea. Această zodie adoră să viseze cu ochii deschişi, imaginându-şi fel şi fel de scenarii amoroase. Viziunea sa asupra vieţii de cuplu este idilică, iar mai devreme sau mai târziu, realitatea bate la uşă şi-i năruieşte toate visele. Astfel că nativul din Peşti se vede nevoit să-şi coboare drastic aşteptările, ceea ce evident că nu-i convine. Dezamăgirile amoroase îi pot întuneca viziunea, transformându-l într-un sceptic.

5. Zodia Balanţă

Fiind guvernată de planeta Venus, Balanţa este prin definiţie îndrăgostită de ideea de iubire. Această zodie e mereu înconjurată de pretendenţi, fie că este sau nu implicată deja într-o relaţie stabilă. Acest nativ are nevoie de mai multe variante la-ndemână, fiindu-i, adesea, tare greu să se mulţumească cu afecţiunea unei singure persoane. Îi stă în instinct să flirteze şi să caute distracţia în cercuri largi de prieteni. Indecizia din plan amoros îi este cel mai mare duşman, căci îl împiedică să pună punctul pe i şi să obţină acea împlinire sufletească după care tânjeşte.

6. Zodia Leu

În dragoste, nativul din Leu nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. El are nevoie de o parteneră care să-l divinizeze, iar când acest lucru nu se întâmplă îi stă în instinct să caute în altă parte toată atenţia şi admiraţia după care tânjeşte. Este genul care sare din relaţie în relaţie, fiind ferm convins că are mult ghinion în iubire. Dacă ar conştientiza rolul activ pe care el îl joacă în acest context, şi-ar da seama că norocul şi-l face singur.

7. Zodia Fecioară

Perfecţionismul este o trăsătură definitorie a Fecioarei, care îi poate da mult de furcă în plan amoros. Cu cât iubeşte mai aprig, cu atât este mai chinuită de gânduri negre. Acest bărbat poate suferi destul de tare din cauza sentimentului de vinovăţie, care îl face să creadă că nu este suficient de bun pentru femeia de lângă el. Apar temerile că ar putea fi înlocuit. Tocmai de aceea, nativul din Fecioară ajunge să-şi critice partenera, încerând să o facă să realize că nimeni nu-i perfect.

8. Zodia Berbec

Berbecul se aruncă în orice situaţia cu capul înainte, fără să cântărească prea tare lucrurile. Singur intră în contexte amoroase periculoase, care ajung să-i provoace suferinţă. Tot singur reuşeşte să se îmbărbăteze, fiind convins că data viitoare finalul va fi unul fericit. Are această abilitate de a vedea în orice eşec un nou început.

9. Zodia Capricorn

Zodia Capricorn are în sistem o funcţie de autoeducare, pe principiul “raţiunea e mult mai importantă decât sentimentele” De aceea, acest nativ cântăreşte bine lucrurile înainte să se implice într-o relaţie. Astfel, micşorează şansele să fie dezamăgit de alegerea făcută,. Chiar şi atunci când suferă un eşec, acest nativ se implică în diverse proiecte, care-l ajută să se detaşeze.

10. Zodia Săgetător

Viaţa e prea scurtă pentru a pierde vremea cu suspine şi regrete. Cam aşa gândeşte Săgetătorul, aşa că dezamăgirile amoroase îl afectează doar pe termen scurt. Îi stă în instinct să iasă în lume, să caute noi aventuri, noi idile, astfel că orice gol sufletesc va fi destul de repede umplut la loc.

11. Zodia Vărsător

Astrele l-au înzestrat pe nativul din Vărsător cu o detaşare emoţională pe care nu mulţi o pot înţelege. În dragoste, nu va pune mult suflet, fiind de părere că romantismul este doar un clişeu. Într-o relaţie, Vărsătorul este destul de sceptic şi ironic, astfel că eşecurile sentimentale tind să nu-l ia prin surprindere. Aceasta e metoda sa de apărare şi funcţionează de minune.

12. Zodia Gemeni

Nativul din Gemeni are un caracter dual, care-l distinge total de restul zodiilor. Azi iubeşte, mâine uită şi pleacă. Potrivit astrelor, iubirea unui Geamăn e superficială şi instabilă. Maniera acestui bărbat de a lua totul în râs şi de a vedea, orice ar fi, partea plină a paharului, îl ajută să nu pună mare lucru la suflet. De fapt, nativul din Gemeni este cel care frânge inimi, pentru că nu se implică suficient într-o relaţie.

Credit foto: Sxc.hu

Speak Your Mind

*