Zodiac: Cât suferă bărbații după o despărțire, în funcție de zodie

Află cât de ușor uită de femeia iubită, ce-l rănește și-l face să fugă dintr-o relație, dar și cum îl recâștigi!

Simți că îți pierzi iubitul printre degete și ai vrea să-ți dai seama cât de ușor îi va fi să treacă peste povestea voastră de iubire și să te uite? Ține cont de semnul său zodiacal, care îi influențează intensitatea cu care suferă după o despărțire și află ce poți face ca să-l recâștigi. Iată cum poți aborda situația, în funcție de zodia lui, astfel încât să-i alini stările negative și să te asiguri că inima lui încă îți aparține.

Berbec

Acest nativ e mereu entuziast să înceapă lucruri noi, dar și să le încheie când simte că s-a instalat rutina sau un obicei prost al partenerului îi dă bătăi de cap. Așadar, îți va fi destul de greu să-l întorci din drum. E cazul să schimbi relația din temelie și să-i prezinți varianta unui nou început, total diferit de primul!

Taur

Statornic și familist, dacă Taurul bate în retragere, înseamnă mai degrabă că l-ai lovit în orgoliu puternic, nu neaparat că s-a săturat de o situație anume. El detestă să piardă siguranța cuplului, așa că îi poți reaminti de lucrurile frumoase, dar mărunte, ce țin de rutina voastră. În plus, asigură-l de sentimentele tale și cere-ți scuze dacă e cazul. Nu-i loc pentru două orgolii aici.

Gemeni

Acest nativ uită trece foarte ușor peste o relație eșuată și-și vede de planuri viitoare cu o seninătate greu de înțeles. Stă în firea lui să se adapteze ușor situațiilor noi și preferă oricând ceva simplu care nu-i dă bătăi de cap, decât o relație tumultoasă. Ca să-l recâștigi e cazul să pui punct oricărei discuții în contradictoriu și să-l inviți la o ieșire distractivă. Adu-i aminte de vremurile palpitante de la început când prea puțin contau defectele fiecăruia, fiind axați pe fluturașii din stomac.

Rac

Pentru Rac o despărțire este o adevărată tragedie, pentru că simte că pierde o parte din el. Dacă vrea să într-un final să puna el punct relației, îl vei îndupleca cu declarații de dragoste și gesturi tandre. Probabil s-a simțit abandonat de tine în ultima vreme și de asta bate în retragere.

Leu

Leul crede că toată lumea se învârte în jurul lui, așa că dacă vrea să plece înseamnă, în esență, că se simte neapreciat. E în firea lui să caute atenția în altă parte și dacă o primește, îi va fi destul de ușor să te uite. Așa că trebuie să previi acest lucru și să-l lingușești așa cum știi tu mai bine. În sinea lui, el râvnește după complimente din partea ta și va fi ușor de înduplecat.

Fecioară

Sigur e vina ta, dacă bărbatul sub semnul Fecioarei vrea să plece. Stă în firea lui să critice și dacă vede că nu-l asculți în mod repetat se supără și-și zice că n-a fost să fie. Se va consola cu greu, dar o va face, mai mult din pricina orgoliului său. Ca să nu se ajungă până aici, vezi exact ce-l nemulțumește și dă-ți seama dacă ești dispusă să schimbi acel lucru ce obsedează Fecioara.

Balanță

Bărbatul Balanță preferă oricând să lase de la el, chiar și în ultimul ceas, numai ca să nu treacă printr-o despărțire. Numai senzația că nu-l iubești cu adevărat, deci fantezia lui de a trăi o poveste de dragoste extraordinară se năruie, îl poate determina să pună punct. Deci, ce trebuie să faci e să-l surprinzi cu un gest romantic și să-l răsfeți așa cum merită.

Scorpion

Trădarea doare cel mai tare și e momentul în care Scorpionul pune punct. Totuși, ai grijă, că de multe ori își ia tălpășița abia după ce s-a și răzbunat. Dacă vrea să plece și nu știi de ce, adu-i aminte de atracția deosebită dintre voi, spune-i că sunteți suflete pereche și fii pregătită să-i faci mărturisiri sincere și directe, fără ascunzișuri. Dacă Scorpionul vede că ești ca o carte deschisă, poate fi dispus să-ți acorde o a doua șansă.

Săgetător

Dacă Săgetătorul vrea să plece, e probabil să-l prinzi cu bagajele la ușă în cel mai fericit caz. El e mereu pe picior de plecare. E greu să-l dai pe brazdă pentru că în sinea lui el crede că le știe pe toate și nu mai are sens să discutați. Așa că doar cu o revelație vei reuși să-l mai întorci din drum. Încearcă să-i argumentezi cât mai concret lucrurile, fără săte pierziîn detalii.

Capricorn

E foarte greu de prezis ce-l deranjează pe Capricorn, fiind o fire atât de închisă și rațională. Va cântări relația voastră ca pe o afacere cu riscuri și beneficii. Dacă el iese cumva în pierdere pleacă fără remușcări. Va găsi el un proiect profesional care să-i țină mintea ocupată. Nu aborda niciodată lucrurile cu el pe sistemul: si tu greșești, uite cum m-ai rănit, pentru că îi dai un motiv în plus să spună adio. Trebuie să-l faci să înțeleagă câte lucruri bune există între voi doi, ca să rămână.

Vărsător

Acest nativ e foarte axat pe intelect, mai puțin pe afectiv, așa că va pune punct dintr-un motiv rațional, lăsând sentimentele pe plan secund. E nevoie de o tactică rațională, ca să-l recâștigi. Vorbește-i despre viața voastră împreună, planuri concrete de viitor și întreabă-l de ce și-ar dori altă viața. Dacă are un răspuns pregătit înseamnă că l-ai pierdut deja.

Pești

Peștii se pricep să fie omul potrivit la locul potrivit, așa că acest bărbat își poate găsi destul de ușor o altă parteneră care să-l aline. Când vrea să plce dintr-o relație, o face ca pe o răbufnire. În fața ta joacă rolul de bărbat fericit, dar în sinea lui e o prăpastie. Într-un final, te șochează cu o ieșire rapidă din scenă. Fără o discuție sinceră, în care să-ți zică ce-l apasă, n-ai cum să-l recâștigi, Spune-i că tu credeai în povestea voastră de iubire și te simți debusolată. Lui îi plac conversațiile sentimentale, așa că fii pe fază și caută să înțelegi de ce are el nevoie.

 

Speak Your Mind

*