Zodiac: Cum îl atragi de la prima vedere, în funcţie de zodia lui

 

zodiac cum il atragi de la prima vedere

zodiac cum il atragi de la prima vedere

Ai crede că bărbaţilor le sar în ochi numai atributele tale fizice… Crezi că n-ai prea mari şanse să-l atragi de la prima vedere pe cel de care-ţi place, fără un bust generos? Află că bărbaţii au alte standarde atunci când îşi activează radarul pentru a depista o potenţială iubită. Încep să privească lucrurile mai profund şi le pot sări în ochi detalii la care nici nu te-ai aştepta.

Pe ce pun bărbaţii accentul atunci când se uită la o femeie? Ce le încântă privirea mai tare şi mai tare, făcându-i să-şi imagineze o posibilă relaţie cu femeia respectivă? Află răspunsul, în funcţie de zodia lor!

Berbec

Berbecul este impulsiv, iar modul în care priveşte o femeie este total imprevizibil. Mai întâi, se va uita, însă la mimica feţei tale şi va încerca să depisteze emoţii. Cu cât eşti mai naturală, mai expresivă, transmiţându-i emoţii autentice şi variate, cu atât îl atragi mai mult.

Taur

Mâinile catifelate, mireasma florală a părului tău şi talentul gastronomic sunt câteva atuuri cu care inciţi simţurile Taurului şi-l faci să-şi imagineze o posibilă relaţie cu tine.

Gemeni

Pe nativul din Gemeni îl atragi cu jocuri de cuvinte, care să-l stimuleze intelectual. I se aprind călcâiele după femeile care râd la glumele lui, după cele care ştiu să spună un banc bun şi să-i întoarcă orice replică, oricât de indecentă ar fi.

Rac

Nativul din Rac este atras instantaneu de femeile ce transmit un grad mare de fertilitate şi instinct matern. Îi plac, deci, reprezentantele sexului frumos cu forme voluptoase, care-l tratează, în mare, ca pe băiatul mamei.

Leu

Nativul din Leu are gusturi destul de extravagante când vine vorba de femei, iar atenţia îi este captată de reprezentantele sexului frumos care pun mult accent pe modul în care arată. Îi place să vadă că ai un stil vestimentar chic, accesorii scumpe şi un machiaj strălucitor.

Fecioară

Atenţia la detalii e trăsătura de bază a acestui bărbat. Abia după o inspecţie cu lux de amănunte, nativul din Fecioară începe să vadă ceva ce-i place. Va fi atent la manichiura ta, la forma gleznelor, la dantură, la acele detalii ce-i transmit subconştient că ai grijă de feminitatea ta!

Balanţă

Nativul din Balanţă are un simţ estetic foarte dezvoltat. El admiră femeia prin definiţie, dar dacă ştii cum să-ţi pui în evidenţă feminitatea ai şi mai mult de câştigat în ochii lui. Rochiile vaporoase, părul lung, gesturile gingaşe sunt doar câteva atuuri cu care îi încânţi privirea.

Scorpion

Să fii sexy, dar într-un mod sofisticat, ar fi cererea nativului din Scorpion. Lui îi place să vadă că emani sex-appeal prin felul de a fi, nu prin modul în care te îmbraci. Mulţi centimetri de piele dezgolită nu-l impresionează, dar dacă-ţi muşti subtil buzele, vorbeşti pe un ton senzual şi ai o privire misterioasă, fii sigură că l-ai vrăjit.

Săgetător

Arată-i nativul din Săgetător că eşti mereu gata de distracţie, mereu pregătită pentru a exprimenta ceva nou şi inedit. El are nevoie de o femeie care să emane prin toţi porii energie şi voie bună. Apreciază femeile care zâmbesc sincer şi cu toată pofta!

Capricorn

Ce-l face pe Capricorn te soarbă din priviri? Acest nativ găseşte fascinantă imaginea unei femei care este total concentrată asupra a ceea ce face. Arată-i că ai preocupări serioase şi nu poţi fi deranjată cu una, cu două, iar Capricornul va face tot posibilul să te reţină în viaţa lui.

Vărsător

Îl plictisesc trendurile, aşa că e în căutarea unei femei cu iz original. Cu cât îţi descoperi mai mult personalitatea, fără teama că vei fi judecată, cu atât mai mult îl vei impresiona. Îi place şi creativitatea vestimentară, aşa că nu te feri să experimentezi şi să ieşi în evidenţă.

Peşti

Între tine şi nativul din Peşti trebuie să se stabilească cumva o conexiune spirituală chiar de la început. El e foarte atent la ce simte când stabiliţi un contact vizual sau fizic. Aşa că, nu-ţi rămâne decât să fii deschisă, sociabilă şi să-i arăţi că eşti interesată de el!

Speak Your Mind

*