Zodiac: Durerile naşterii în funcţie de zodie. Cum să ai un travaliu uşor!

zodiac durerile nasterii in functie de zodie

zodiac durerile nasterii in functie de zodie

Cred că cea mai mare temere din viaţa unei femei trebuie să fie naşterea. Deşi ne visăm mame, cu pruncii roz şi durdulii în braţe, ştim că până să ajungem acolo, avem de trecut un maaare hop- durerile naşterii! Oricât ne-am repeta că nu suntem nici primele nici ultimele care trec printr-un travaliu, cumva, tot ne temem că nu-i vom face faţă.

Ştim că travaliul, durata şi intensitatea acestuia, variază de la femeie la femeie şi de la sarcină la sarcină. Află că travaliul poate fi influenţat şi de zodia în care te-ai născut. Mai mult, poţi uşura durerile naşterii ţinând cont de trăsăturile tale native. Iată cum!

Femeia Berbec

Tu eşti cel mai imprevizibil semn zodiacal. Spontaneitatea trăirilor te caracterizează în totalitate. În general, îţi stă în fire să exagerezi orice sentiment. Durerile naşterii ţi se pot părea copleşitoare, dar dacă încerci să te concentrezi pe entuziasmul de a-ţi ţine bebeluşul în braţe, le vei suporta mai uşor. Te ajută, totodată, să te manifeşti zgomotos, fără reţinere! Partea bună e că, dintre toate semnele zodiacale, tu vei uita cel mai repede de intensitatea durerilor.

Femeia Taur

Astrele te-au înzestrat cu o rezistenţă fizică care îţi oferă un mare avantaj în timpul travaliului, spre deosebire de celelalte semne zodiacale. Mai mult, ştii să-ţi asculţi corpul şi cum să diminuezi, astfel, durerile naşterii, fie că pui un prosop cald în zonele dureroase, adopţi un anumit tip de respiraţie sau găseşti poziţia de travaliu cea mai confortabilă. Ai o intuiţie nativă în acest sens, aşa că foloseşte-o!

Femeia Gemeni

Zodia ta are doi poli opuşi. Asigură-te că te afli la polul pozitiv în timpul naşterii. Starea de spirit în care te afli contează cel mai mult. În general, nu-ţi va fi deloc greu să-ţi foloseşti simţul umorului, cadoul nativ al astrelor pentru tine, şi să vezi partea plină a paharului. Iar dacă lucrurile nu decurg cum trebuie, vei reuşi să-ţi păstrezi optimismul.  Te ajută să ai pe cineva de încredere lângă tine, căruia să-i spui tot ce simţi. Orice vorbă rostită îţi uşurează durerea.

Femeia Rac

Potrivit zodiacului, tu ai cel mai dezvoltat instinct matern dintre toate zodiile! Pentru tine naşterea nu înseamnă doar a da viaţă unui copil, ci şi naşterea ta ca mamă. Aşadar, întreg travaliul ţi se va părea o sărbătoare cu o puternică încărcătură emoţională. Dacă pui accentul pe feeria emoţiilor, vei reuşi să plasezi durerile undeva în plan secund, iar întreaga experienţă te va bucura, nicidecum traumatiza.

Femeia Leu

În timpul travaliului, cel mai important aspect pentru tine va fi să-ţi vezi în sfârşit bebeluşul. El este o oglindire a ta, iar curiozitatea de a-l privi pe acest micuţ căruia i-ai transmis moştenirea ta genetică va fi maximă! Dacă reuşeşti să te axezi pe acest scop final, te vei mobiliza cum trebuie şi vei trece peste orice obstacol. Desigur, dacă e să ţinem cont de trăsăturile tale native, la fel de important e să naşti într-un mediu prielnic, în care toată lumea îţi face galerie, te încurajează şi îţi confirmă că te descurci de minune.

Femeia Fecioară

Perfecţionismul este trăsătura de bază a zodiei tale. Vrei ca naşterea să decurgă fără cusur, aşa că începi pregătirile din timp. Dacă eşti înconjurată de un personal profesionist în care ai deplină încredere, iar din  bagajul tău de spital nu lipseşte absolut nimic, vei avea un moral bun, care te va ajuta să suporţi mai uşor durerile naşterii. În plus, te pricepi de minune să reproduci ceea ce te învaţă moaşa, aşa că vei reuşi să fii mereu în grafic.

Femeia Balanţă

Dintre toate zodiile, tu ai cel mai mare spirit de sacrificiu. Iubirea de mamă ce-a încolţit în sufletul tău îţi va oferi puterea de care ai nevoie pentru a trece peste durerile din timpul travaliului. Consideri că fiecare pisc al durerii merită, căci te aduce cu un pas mai aproape de copilul tău. Să-l ştii pe el în siguranţă este scopul suprem, aşa că vei reuşi să te mobilizezi, chiar dacă înainte de travaliu emoţiile vor fi covârşitoare în cazul tău.

Femeia Scorpion

Pe multe femei le sperie actul fizic al naşterii, considerându-l de-a dreptul atroce. Nu şi pe tine. Tu eşti ferm convinsă că trupul tău va reuşi să înfăptuiască o astfel de minune, aşa că oricât de mare ar fi traumatismul fizic, tu nu te vei pierde cu firea. Emoţiile te pot copleşi, însă, dacă vezi în jurul tău multe femei ce trec printr-un travaliu dureros deoarece ai o mare putere de empatie. Ideal ar fi să fii singură în astfel de momente, pentru a te putea concentra.

Femeia Săgetător

Dintre toate zodiile, tu ai cel mai activ stil de viaţă. Astrele îţi oferă un plus în ceea ce priveşte condiţia fizică, care te va ajuta enorm în timpul naşterii. Mai pe scurt, nimeni nu ştie să împingă mai eficient ca tine! Tinzi să te antrenezi pentru naştere ca pentru maraton, cu exerciţii fizice care să-ţi mărească rezistenţa şi să-ţi pregătească trupul pentru o asemenea experienţă. Antrenamentul de dinainte te va ajuta să ai parte de o naştere uşoară, comparativ cu a altor semne zodiacale.

Femeia Capricorn

Travaliul ţi se va părea mult mai uşor dacă te documentezi asupra fiecărui aspect ce ţine de naştere şi ştii la ce să te aştepţi. În acest sens, ideal ar fi să urmezi cursuri prenatale şi să ai un medic sociabil, care să-ţi răspundă la orice întrebare înainte de marele eveniment. Contează enorm să fii total lămurită cu privire la naştere. Vei pune în balanţă atât scenariul pozitiv, cât şi eventualele complicaţii, aşa că riscul să te demoralizezi în timpul travaliului e foarte mic. Stăpânirea de sine te va ajuta foarte mult şi-ţi va diminua intensitatea durerilor.

Femeia Vărsător

Dintre toate zodiile, tu eşti cea mai nonconformistă, aşa că ai putea fi tentată să încerci o naştere mai puţin tradiţională, cum ar fi cea în apă. Sau te-ai putea documenta cu privire la tehnici inedite de uşurare a durerii în timpul travaliului. Asigură-te doar că găseşti un medic care să-ţi împărtăşească viziunile. Nu contează dacă metodele alese de tine şi-au dovedit ştiinţific eficacitatea… Autosugestia va funcţiona cel ma probabil, astfel că vei trăi cu impresia că reuşeşti să-ţi suprimi durerile. Iar asta e tot ce contează cu adevărat!

Femeia Peşti

Astrele te-au înzestrat cu o latură spirituală foarte dezvoltată, care-ţi va fi de mare folos în timpul unei experienţe intense precum naşterea. În timpul travaliului, cel mai mult te vor ajuta tehnicile de meditaţie, prin care vei reuşi să-ţi relaxezi trupul şi mintea şi, astfel, vei fi mai puţin vulnerabilă în faţa durerii. Cel mai probabil, te va ajuta să îl ai pe viitorul tătic aproape, căci această experienţă vă va uni şi mai tare!

Speak Your Mind

*